19 / 04 / 2024

Aşçıoğlu deyaar türkiye

Aşçıoğlu deyaar türkiye

SELENIUM markalı projeleriyle tanınan Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Adnan Aslan: Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, yaptığı açıklamada "Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir" dedi.

Mikdat Kadıoğlu'ndan Türkiye’ye deprem çağrısı!

İstanbul'da yaşanan 5,8'lik sarsıntı, deprem gerçeğini bir kez daha ülkenin gündemine getirdi. Afet yönetimi uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan konuyla ilgili önemli bir çağrı geldi.

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Yaşar Aşçıoğlu: 262 bin 500 müteahhit iflas edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye’de 350 bin müteahhit var. Bunların sadece yüzde 25’i kurumsal firma. Çürük elmalar yakında temizlenecek." dedi.

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Yaşar Aşçıoğlu TFF yönetiminden istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu istifa etti. Aşçıoğlu istifa dilekçesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören hakkında ağır ithamlarda bulundu.

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi Uğraş Aşçı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Aşçıoğlu deyaar türkiye Haberi

Aşçıoğlu deyaar türkiye

Dubai Islamic Bank’ın da ortaklarının arasında bulunduğu halka açık bir şirket olan Deyaar Grubu’nun CEO’su SaeedMohammed Al Qatami ve Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşmaya göre ortaklar Türkiye’de ve Dubai’de ortak gayrimenkul projeleri geliştirecek. Anlaşmanın münhasır nitelikte olması, Aşçıoğlu’nun Dubai’deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini de kolaylaştıracak.

Deyaar CEO’su SaeedMohammed Al Qatami, gelişmekte olan bölgesel pazarlardan Türkiye’nin, kilit yatırım odağı ülkelerden biri olarak girişimcilere büyük fırsatlar sunan bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Yakın gelecekte karşımıza çıkacak fırsatları değerlendirip bunlardan yararlanmak için, güçlerimizi birleştirme yoluna gideceğiz” diye konuştu.

Fuarda görüşmeler sürecek

AŞÇIOĞLU ile Deyaar arasındaki anlaşma yaklaşık bir ay önce tamamlandı. Dubai’de düzenlenen ve 8 Eylül’de başlayacak Cityscape Fuarı’nda da iki grup çeşitli...