25 / 04 / 2024

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...



OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhaleyi Aşçıoğlu – Yılsan Holding Ortaklığı kazandı. Ortaklık ihalede 825 milyon TL teklif verdi. İhale kapsamında OYAK İnşaat’a ödenecek bedel 330 milyon TL olarak açıklandı.

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

İrfan Aşçıoğlu: İstanbul’a ve ülkemize yakışır bir projeyi hayata geçireceğiz

Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşçıoğlu konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Aşçıoğlu, "Ortağımız Yılsan Holding ile birlikte başta İstanbul olmak üzere ülkemiz adına böylesi önemli bir ihaleyi kazanmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aşçıoğlu olarak bugüne kadar İstanbul’un önde gelen yerleşim yerlerinde projelere imza attık. Bundan sonraki adımımız ortağımız Yılsan Holding’le birlikte Seyrantepe olacak. Ülkemizin geleceğine ve büyüyen ekonomimize güveniyoruz. Bu doğrultuda Seyrantepe arazisi için projelendirme çalışmalarımızı hızla tamamlayıp İstanbul’a ve ülkemize yakışır bir projeyi daha hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Aşçıoğlu, ortağı Yılsan Holding ile Beykoz’da yeni bir proje geliştireceğini açıklamıştı. İki firma, güçlerini Oyak İnşaat’ın Seyrantepe Arazisi İhalesi için yeniden birleştirdi. 


Geri Dön