29 / 03 / 2024

OYAK Seyrantepe ihalesi

OYAK Seyrantepe ihalesi

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

OYAK Ayazağa ihalesi yapıldı!

OYAK Ayazağa projesi için düğmeye bastı. 22 bin 444 metrekarekarelik arsanın ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirildi. 

OYAK Ayazağa ihalesi bugün!

OYAK Ayazağa projesi için ihale sürecine girdi. 22 bin 444 metrekare net arsa alanına sahip olan arsanın ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

OYAK Ayazağa projesi geliyor!

OYAK Ayazağa projesi için düğmeye bastı. 22 bin 444 metrekare net arsa alanına ve 33 bin 666 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip arsanın ihalesi 14 Mayıs'ta yapılacak...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 238 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Seyrantepe mevkii 143 adet HAİT ile diğer ek tesisleri ve Kurdoğlu mevkii 95 adet HAİT ile diğer ek tesisleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir çevre düzenleme ihalesi 24 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mevkii'nde yer alan tesislerin inşaatları ve altyapı ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Seyrantepe 600 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Seyrantepe ilçesi 600 tataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Seyrantepe Spor Tesisleri'nin büyütme ihalesi iptal edildi!

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki eksiklerin giderilmesini kapsayan ihale,üsülüne uygun yapılmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Yeni ihale önümüzdeki günlerde yapılacak.

Seyrantepe Katlı Otoparkı onarım inşaatı ihalesi 2 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü Seyrantepe Katlı Otoparkı onarım inşaatı ihale tarihini 2 Temmuz olarak belirledi.

Emlak Konut Seyrantepe arsasına en yüksek teklif Gül İnşaat'tan!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Seyrantepe'deki arsası için yaptığı arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi dün gerçekleşti. Arsaya en yüksek teklif 1 milyar 300 milyon lira ile Gül İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut ihalesi Seyrantepe'de konut fiyatını 2’ye katladı!

Emlak Konut’un Seyrantepe’deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

OYAK Seyrantepe ihalesi Haberi

OYAK Seyrantepe ihalesi

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhaleyi Aşçıoğlu – Yılsan Holding Ortaklığı kazandı. Ortaklık ihalede 825 milyon TL teklif verdi. İhale kapsamında OYAK İnşaat’a ödenecek bedel 330 milyon TL olarak açıklandı.

İrfan Aşçıoğlu: İstanbul’a ve ülkemize yakışır bir projeyi hayata geçireceğiz

Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşçıoğlu konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Aşçıoğlu, "Ortağımız Yılsan Holding ile birlikte başta İstanbul olmak üzere ülkemiz adına böylesi önemli bir ihaleyi kazanmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aşçıoğlu olarak bugüne kadar İstanbul’un önde gelen yerleşim yerlerinde projelere imza attık. Bundan sonraki adımımız ortağımız Yılsan Holding’le birlikte Seyrantepe olacak. Ülkemizin geleceğine ve büyüyen ekonomimize güveniyoruz. Bu doğrultuda Seyrantepe arazisi...