28 / 03 / 2024

Seyrantepe Spor Tesisleri'nin büyütme ihalesi iptal edildi!

Seyrantepe Spor Tesisleri'nin büyütme ihalesi iptal edildi!

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki eksiklerin giderilmesini kapsayan ihale,üsülüne uygun yapılmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Yeni ihale önümüzdeki günlerde yapılacak.



Spor Bakanlığı tarafından sağlanan ödenek ve bütçe ile merkez ve ilçelerde düşünülen yatırımlar start alırken, Seyrantepe tesisleriyle ilgili ihale yenilenecek. Saha zeminlerinin yenilenmesi,tribünlerin yapılması,çevre düzenlemesi ve ihata duvarı yapılması gibi eksikleri içeren ihale, teknik hatalar yapıldığı gerekçe gösterilerek iptal edildiği kaydedildi.

 

TRİBÜN VE SOYUNMA ODALARI 

ÖNEMLİ İhalenin önümüzdeki günlerde tekrar yapılacağı kaydedildi. Yenişehir Belediyesi'nin imar izni konusunda daha önce yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırdığı Seyrantepe tesisleri, eksiklerin giderilmesiyle ideal bir kompleks haline getirilmek isteniyor. İçinde 2'si Diyarbekirspor ve Amedspor'a ait olmak üzere 3 doğal çim sahanın yer aldığı komplekste özellikle tribün ve soyunma odalarının yapılması önem taşıyor. Kulüpler ve spor adamları çalışmaların bir an önce başlatılarak sonuçlandırılmasını istiyor. 


Tigris Haber Gazetesi


Geri Dön