28 / 03 / 2024

Seyrantepe Spor Tesisleri

Seyrantepe Spor Tesisleri

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki eksiklerin giderilmesini kapsayan ihale,üsülüne uygun yapılmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Yeni ihale önümüzdeki günlerde yapılacak.

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri TBMM gündeminde!

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım ve K.I.A İsmail ortaklığında kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Seyrantepe Spor Tesisleri Haberi

Seyrantepe Spor Tesisleri

Spor Bakanlığı tarafından sağlanan ödenek ve bütçe ile merkez ve ilçelerde düşünülen yatırımlar start alırken, Seyrantepe tesisleriyle ilgili ihale yenilenecek. Saha zeminlerinin yenilenmesi,tribünlerin yapılması,çevre düzenlemesi ve ihata duvarı yapılması gibi eksikleri içeren ihale, teknik hatalar yapıldığı gerekçe gösterilerek iptal edildiği kaydedildi.

TRİBÜN VE SOYUNMA ODALARI 

ÖNEMLİ İhalenin önümüzdeki günlerde tekrar yapılacağı kaydedildi. Yenişehir Belediyesi'nin imar izni konusunda daha önce yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırdığı Seyrantepe tesisleri, eksiklerin giderilmesiyle ideal bir kompleks haline getirilmek isteniyor. İçinde 2'si Diyarbekirspor ve Amedspor'a ait olmak üzere 3 doğal çim sahanın yer aldığı komplekste özellikle tribün ve soyunma odalarının yapılması önem taşıyor. Kulüpler ve spor adamları çalışmaların bir an önce başlatılarak sonuçlandırılmasını istiyor. 


Tigris Haber...