25 / 04 / 2024

Seyrantepe Spor Tesislerinin ihalesi iptal mi edildi

Seyrantepe Spor Tesislerinin ihalesi iptal mi edildi

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki eksiklerin giderilmesini kapsayan ihale,üsülüne uygun yapılmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Yeni ihale önümüzdeki günlerde yapılacak.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.

Suriçi'nde 5 bin 637 konut inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seyrantepe Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Diyarbakır 6. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında, Suriçi'nin Diyarbakır'ın tarihine, kültürüne güzelliğine yakışır bir hale getirildiğini söyledi. 

TOKİ Diyarbakır'a 16 bin 850 konut inşa etti!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyrantepe Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Diyarbakır 6. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. 

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 3+1 kura sonuçları!  

TOKİ 480 konutluk 3+1 Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde kura çekilişi bugün saat 13.00’da Seyrantepe Spor Salonunda yapılacak. İşte detaylar...

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

Türk Telekom Stadyumu'nun yanına spor salonu yapılacak!

Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadı Türk Telekom Stadyumu'nun bulunduğu araziye 15 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşa edilecek. Proje için imar planı hazırlandı.

Seyrantepe Spor Tesislerinin ihalesi iptal mi edildi Haberi

Seyrantepe Spor Tesislerinin ihalesi iptal mi edildi

Spor Bakanlığı tarafından sağlanan ödenek ve bütçe ile merkez ve ilçelerde düşünülen yatırımlar start alırken, Seyrantepe tesisleriyle ilgili ihale yenilenecek. Saha zeminlerinin yenilenmesi,tribünlerin yapılması,çevre düzenlemesi ve ihata duvarı yapılması gibi eksikleri içeren ihale, teknik hatalar yapıldığı gerekçe gösterilerek iptal edildiği kaydedildi.

TRİBÜN VE SOYUNMA ODALARI 

ÖNEMLİ İhalenin önümüzdeki günlerde tekrar yapılacağı kaydedildi. Yenişehir Belediyesi'nin imar izni konusunda daha önce yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırdığı Seyrantepe tesisleri, eksiklerin giderilmesiyle ideal bir kompleks haline getirilmek isteniyor. İçinde 2'si Diyarbekirspor ve Amedspor'a ait olmak üzere 3 doğal çim sahanın yer aldığı komplekste özellikle tribün ve soyunma odalarının yapılması önem taşıyor. Kulüpler ve spor adamları çalışmaların bir an önce başlatılarak sonuçlandırılmasını istiyor. 


Tigris Haber...