26 / 04 / 2024

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.



 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün Karadeniz Ereğli şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gülüç beldesindeki etkinlikte açıklamalar yapan Yıldırım, göreve ilk geldiklerinde, tesisleşme ve ekonomik olarak büyüyerek sportif başarılara imza atmanın planlarını yaptıklarını belirtti. Geçmişe dönük 20 yıla bakıldığında, Avrupa standartlarında stat yaptıklarını vurgulayan Yıldırım, Fenerbahçe'nin sponsorlarla beraber 1998 yılından sonra büyüyerek bu hale geldiğini söyledi.

"Diyorlar ki, 'Özlenen Fenerbahçe.' Yirmi sene öncesinde sadece futbol takımı olan ve ezeli rakipleriyle yaptığı maçlarda bazen yenen, yenilen bir takımken 19 senedir Galatasaray'a içeride hiçbir maçta yenilmedik, 6-0'la tarih yazdık." diyen Aziz Yıldırım, "Bunları bir tarafa bırakacağız. Özlenen Fenerbahçe yok, geleceği olan Fenerbahçe var. Geleceği hayal etmemiz lazım ve bu hayaller üzerine Fenerbahçe'yi oturtmak lazım." diye konuştu.

- Gebze'de spor tesisinin temeli atılacak

Kulüplerin altyapılarına önem vermeleri gerektiğini, her altyapı için 8-10 sahaya ihtiyaç duyulduğunu  dile getiren başkan Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını da sözlerine ekledi.

 

 


Geri Dön