19 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.



Kayseri'nin 565 bin nüfusu ile en kalabalık ilçesi olan Melikgazi Belediyesi yatırım ve projelere hız kesmeden devam ediyor. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bölgedeki inşaat çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kayseri Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve Spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlere orantılı olarak hızlı bir kentleşme gerçekleşmektedir. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alış veriş merkezlerin açılmasıdır. Bugün burada bir marketin açılışını yaptık. Birkaç yıl sonra bu tür marketlerde bu bölgeler için yeterli olmayacaktır. Belediye olarak bu tür yerleri her zaman çok yönlü denetliyoruz. Zabıta müdürlüğümüz aracılığı ile satılan ürünün fiyatı, son kullanma tarihi ve çalışanların sağlık karnesi gibi çok yönlü denetimleri belirli aralıklar ile uygulamaktayız" şeklinde konuştu.

İşyeri açılışına katılan Büyükkılıç, açılışa katılan çocuklara sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Geri Dön