29 / 03 / 2024

Aşçıoğlu deyaar grubu ortak

Aşçıoğlu deyaar grubu ortak

SELENIUM markalı projeleriyle tanınan Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Aşçıoğlu'ndan yeni projeler yolda!

Ekonominin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yeni projelerin geleceğini açıkladı. 

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ilk olarak Midtown'u inşa edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Aşçıoğlu İnşaat Deyaar ile ortak yapacağı yeni projesine hazırlanıyor!

Aşçıoğlu İnşaat, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının ardından ilk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Aşçıoğlu ile Deyaar, Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Deyaar ile bir "ortaklık anlaşması" imzaladı. 3 milyar dolarlık projede metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Aşçıoğlu, Deyaar ile Midtown projesini geliştirecek!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklıkla Midtown projesini geliştirecek.

Aşçıoğlu İnşaat, Deyaar İle Midtown projesine başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını Dubai Cityscape 2015 Fuarı'nda aktardı.

Aşçıoğlu, Deyaar ile Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını Dubai Cityscape 2015 Fuarı'nda aktardı.

Aşçıoğlu Deyaar ile ortaklık imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu deyaar grubu ortak Haberi

Aşçıoğlu deyaar grubu ortak

Dubai Islamic Bank’ın da ortaklarının arasında bulunduğu halka açık bir şirket olan Deyaar Grubu’nun CEO’su SaeedMohammed Al Qatami ve Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşmaya göre ortaklar Türkiye’de ve Dubai’de ortak gayrimenkul projeleri geliştirecek. Anlaşmanın münhasır nitelikte olması, Aşçıoğlu’nun Dubai’deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini de kolaylaştıracak.

Deyaar CEO’su SaeedMohammed Al Qatami, gelişmekte olan bölgesel pazarlardan Türkiye’nin, kilit yatırım odağı ülkelerden biri olarak girişimcilere büyük fırsatlar sunan bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Yakın gelecekte karşımıza çıkacak fırsatları değerlendirip bunlardan yararlanmak için, güçlerimizi birleştirme yoluna gideceğiz” diye konuştu.

Fuarda görüşmeler sürecek

AŞÇIOĞLU ile Deyaar arasındaki anlaşma yaklaşık bir ay önce tamamlandı. Dubai’de düzenlenen ve 8 Eylül’de başlayacak Cityscape Fuarı’nda da iki grup çeşitli...