23 / 04 / 2024

Asgari ücret zammı için Erdoğan "Çok farklı olacak" dedi, oran hemen yükseldi 

Asgari ücret zammı için Erdoğan

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" açıklaması sonrası kulisler yeniden canlandı. İşte tüm detaylar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücret zammıyla ilgili yaptığı açıklama heyecanlandırdı. Kazakistan ziyareti dönüşü asgari ücretle ilgili "Çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" diyen Erdoğan'ın açıklaması sonrası "Asgari ücret zammı ne kadar olacak?" sorusunun yanıtını arıyor. İş ve Sosyal Güvenlik Danışmanı, eski SGK Denetmeni Bünyamin Esen ise asgari ücret zammıyla ilgili dikkat çeken bir tahminde bulundu.

ASGARİ ÜCRET BRÜT VE NET KAÇ TL OLACAK?
İnternethaber'de yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullanan Bünyamin Esen, "Asgari ücrete kaç lira zam yapılacak? Ocak 2023'te asgari ücret kaç lira olacak?" sorularına yanıt verdi.

SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET TAHMİNİ: KULİSLERDE KONUŞULAN SON RAKAM...
Esen, yaptığı açıkalamada "Kulislerde konuşulan son rakam asgari ücret brüt 10 bin TL olacak. Hatta net asgari ücretin de bu rakama çıkması bekleniyor" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön