29 / 03 / 2024

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı?

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı?

Asgari ücret zammı ile ilgili gelişmeler tüm vatandaşlar tarafından güncel olarak takip ediliyor. Milyonlarca vatandaş ek zammın yapılması için heyecanlı bekleyiş içerisinde. Peki, Asgari ücrete ara yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı? İşte tüm detaylar...



Asgari ücret için Temmuz zammı değerlendirmeleri devam ediyor. Geçtiğimiz yıl sonunda açıklanan rekor zammın hemen ardından enflasyon oranı sonrası yeniden asgari ücret zammı gündeme geldi. 

Vatandaşını enflasyona ezdirmeyeceği yönünde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun karar vereceğini dile getirdi. Bu kapsamda tüm vatandaşlar asgari ücrete yeni bir zammın gelip gelmeyeceğini merak ediyorlar. 

Ay bazında açıklanan enflasyon verilerinin ardından temmuz zammı gündeme geldi. Bir süredir konuşulan konuyla ilgili olarak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten yeşil ışık gelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da destekleyici açıklamalar geldi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön