29 / 03 / 2024

Asgari ücrete bir yılda 3. zam! Erdoğan açıkladı!

Asgari ücrete bir yılda 3. zam! Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika yeni zam açıklaması geldi.



Asgari ücrete ücrete üçüncü kez zam sinyali... Bilindiği üzere asgari ücrete Temmuz ayında ikinci kez zam yapılmıştı. Normal şartlarda Ocak ayında zam yapılma zorunluluğu bulunmuyor. Fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Vedat Bilgin'den önemli asgari ücrete üçüncü zam sinyali geldi. Peki, asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika yeni zam açıklaması geldi. Bununla birlikte ise milyonlarca çalışan ve ailesi "Zamlı asgari ücret ne zaman yatacak? Asgari ücret zammı Ağustos maaşına yatacak mı?" sorularının cevabını merak ederek internette araştırıyor. Asgari ücret zammıyla ilgili yapılan yeni güncelleme 30 Haziran perşembe günü Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Peki, yeni düzenlemeyle yapılan asgari ücret zammı ne zaman maaşlara yansıyacak? Zamlı asgari ücret  ne zamandan itibaren hesaplara yatacak? İşte merak edilen soruların cevabı...

ASGARİ ÜCRET YÖNETMELİĞİ'NDE DEĞİŞİKLİK

Asgari ücrete bir yılda 3. zam! Erdoğan açıkladı!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenen asgari ücret, başka bir yürürlük tarihi belirtilmediği takdirde yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girecek.

Düzenlemeyi içeren, Asgari Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı.

YILBAŞINDA ASGARİ ÜCRETE ZAM SİNYAL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön