19 / 04 / 2024

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.



Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Sosyal konut projesi sayesinde  dar gelirli birçok kişi konut sahibi olabilecek. 

TOKİ den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Kısa süre önce açıklanan TOKİ sosyal konut projesi ile gençlere özel kontenjan açılacak. Yayınlanan ayrıntılara göre, ilk kez mülk sahibi olan gençlere %20'lik bir kota açık olacak. Gençlerin yeni hayatlarına ilk adımlarında bu destek sayesinde büyük kolaylık sağlanacak. Emeklilere, gazilere ve gençlere istisna olmak üzere özel kontenjanlar açıldı.

İşte ayrıntılar..


Geri Dön