25 / 04 / 2024

Asgari ücrete zam gelecek mi? Ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin tarih verdi!

Asgari ücrete zam gelecek mi? Ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin tarih verdi!

Asgari ücret zammına dair çeşitli formüller öne çıkarken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammı için tarih verdi. İşte detaylar….



Asgari ücrete zam yapılması konusu, son zamanların en çok merak edilen haber başlıkları arasında yer alıyor. Enflasyona bağlı olarak hayat pahalılığını dengelemek amacıyla asgari ücrete ara zam formülü düşünülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, hükümet yetkililerinden birçok isim, asgari ücrete zam için yeşil ışık yaktı. Temmuz ayı yaklaşırken, asgari ücret zammı düzenlemesinin detayları çok daha fazla araştırılmaya başlandı. ¨Temmuz 2022’de asgari ücrete zam gelecek mi? Zam yapılırsa hangi oranda yapılacak?¨ soruları, son dönemde yanıtı en çok merakla beklenen sorular arasında yer alıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön