19 / 04 / 2024

Asgari ücrete zam gelecek mi? Ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin tarih verdi!

Asgari ücrete zam gelecek mi? Ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin tarih verdi!

Asgari ücret zammına dair çeşitli formüller öne çıkarken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammı için tarih verdi. İşte detaylar….



Asgari ücret zammı, milyonlarca işçiyi yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrete zam konusu, uzun zamandır ekonomi gündemindeki en önemli konular arasında bulunuyor. Hayat pahalılığındaki artışa ve yüksek enflasyona bağlı olarak, kamuoyunda Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılması beklentisi oluştu. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ve hükümet yetkililerinden son dakika açıklamaları peş peşe geldi.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin tarih verdi!

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği ve ara zam gelirse hangi oranda yapılacağı merak edilmeye başlandı. Asgari ücret zammına dair çeşitli formüller öne çıkarken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammı için tarih verdi. İşte detaylar….


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön