27 / 04 / 2024

asgari

asgari

Asgari ücretin ne kadar olacağı çalışanların gündeminde yer alıyor. Bundan dolayı Ocak’ta asgari ücret ne kadar olacak 2023? Şeklindeki sorular sık sık soruluyor.

Asgari ücret zammı konusunda duyum alındı! İşte 2023 asgari ücrete dair akılalmaz iddia!

Asgari ücret zammına dair herkes nefesini tutup beklemeye devam ediyor. Ekonomist Ali Ağaoğlu asgari ücretin 10 bin lira olacağı söylentilerine dair konuştu. İşte detaylar!

Emeklilik başvurusu için en uygun tarih! Kasım 2022 mi yoksa 2023 Ocak mı? İşte detaylar!

Emeklilik başvurusu için dilekçe verecek kişiler en uygun zamanı kolluyor. İşte emeklilik başvurusu için en uygun tarih aralıklarına dair değerlendirme!

Milyonların maaşına zam! İşte 2023 asgari ücrette belli olan rakam!

Asgari ücrete yapılacak zam gündemde yer alıyor. Temmuz ayında yapılan zammın ardından enflasyon verilerinin artması sonucunda çalışanların gözleri bir sonraki zamma çevrildi. İşte detaylar!

İşsizlik maaşı ne kadar oldu? 2022 İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır?

1 Temmuz tarihinden itibaren asgari ücrete gelen zamlarla birlikte işsizlik maaşlarında da artış yaşandı. Peki 2022 işsizlik maaşları ne kadar oldu? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır?

Asgari ücretliye ikramiye! Beklenen ikramiye müjdesi sonunda geldi!

Ekonomik zorluklar nedeni ile pek çok vatandaşın yaşadığı maddi sıkıntılar yaşıyor. Bu konuda Türkiye Büyük Millet Meclisine çok önemli bir teklif verildiği paylaşıldı. İşte detaylar…

İşsiz ödeneği zamlandı! İşsize 10 ay boyunca yatacak! İşsizlik ödeneği ne kadar 2022?

İşsizlik ödeneğinin ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte 10 ay boyunca alınan işsizlik ödeneğine dair detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücrete üçüncü zam haberi! Süreç başladı! İşte detaylar!

Asgari ücrete dair üçüncü bir zammın yapılıp yapılmayacağı gündem konusu oldu. İşte asgari ücrete dair son gelişmeler!

Asgari ücrete üçüncü zam müjdesi! İşte asgari ücret için yeni zam açıklaması!

Asgari ücrete yeni bir zammın yapılıp yapılmayacağı sorusu vatandaşların sürekli sorduğu sorular arasında yer alıyor. İşte asgari ücrete üçüncü zam müjdesi!

Enflasyon rakamlarından sonra asgari ücrette rekor zam bekleniyor! İşte detaylar!

Japonya'da asgari ücrette rekor zam bekleniyor! İşte detaylar!

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı enflasyon oranları belli oldu mu?

Enflasyon oranları gündemde yer alan konulardan biridir. İşte vatandaşların araştırdığı Temmuz ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Asgari ücretlinin ev alma hayali gerçek oluyor! İşte 81 ildeki konut projesi!

Asgari ücretli çalışanların ev satın alma hayali gerçekleşecek. İşte Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi!

Açlık aldı başını gitti Asgari ücretli 1 sıfır geriden başlıyor

Türk-İş’in açıkladığı verilere göre 4 kişilik aile için belirlenen açlık sınırı 6 bin 840 lira oldu. Son belirlenen 5 bin 500 liralık asgari ücretin bir hayli üzerinde olan rakam ülkedeki ekonomik sorunların da adeta bir özeti niteliğinde.

Asgari ücrete yeni zam sinyali! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Asgari ücrete yeni zam mı yapılacak? Asgari ücrete yeni zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

Temmuz ayı enflasyon oranı açıklandı mı? Temmuz ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

Temmuz ayı enflasyon oranları gündemde yer alıyor. İşte Temmuz ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? yanıtı!

AK Partili o isim asgari ücret için tarih verdi! Asgari ücrete ne zaman zam gelecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen asgari ücret ile ilgili bir son dakika açıklaması daha geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, asgari ücret için tarih verdi. Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

Enflasyon sonrasında asgari ücret rakamı güncellendi! Bakan asgari ücretle ilgili kriteri açıkladı

Mart ayında açıklanan enflasyon oranı yıllık bazda 20 yılın zirvesine çıkarak, yüzde 61,14 oldu. İlk 3 ay enflasyon yüzde 22,81 oldu. Milyonlarca işçi, kamu çalışanı ve emekliler için temmuz ayını beklemeden yeni asgari ücretin duyurulmasını istedi.

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Erdoğan son noktayı koydu!

Son günlerde asgari ücrete Temmuz ayında ikinci bir zam yapılacağına dair söylentiler, gündemi bir hayli meşgul etti. İlk etapta AK Partili Cahit Özkan, asgari ücret tartışmalarının fitilini ortaya attı. Bakan Bilgin, tartışmaları anlamlı bulmasa da Erdoğan’ın yaptığı açıklama umutlandırmıştı.

Asgari ücrete ikinci zammın miktarı ve tarihi belli oldu! Hükümetten iki farklı açıklama

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zam 2022'nin 3. ayı biter bitmez yeni zam tartışmalarını beraberinde getirdi. 4 bin 250 liralık asgari ücret, çalışan işçinin ev kirası ve mutfak masrafını karşılamakta yetersiz kaldı. Hükümet kanadından asgari ücretle ilgili iki farklı açıklama geldi.

EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret zammında yeni gelişme! Tarih belli oldu...

Milyonlarca kişinin büyük bir heyecanla beklediği EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücrete zam konuları hakkında son dakika gelişmeleri yaşandı. AK Parti'den toplumun büyük kesimini ilgilendiren açıklamalar geldi. İşte tüm detaylar...

AK Parti resmen açıkladı! Asgari ücrete ikinci zam mı gelecek? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Değerlendirmelerin ardından 1 Temmuz’da memur ve emeklilerin maaşlarında artış olacağını söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, asgari ücretlilerin de durumunun değerlendirileceğini söyledi. Bu da asgari ücrete ikinci zam bekleyenleri umutlandırdı.

Asgari ücrete ‘zam’ açıklaması! MHP’li vekil Saffet Sancaklı bombayı patlattı: Emekli maaşlarına da zam geliyor…

Uzun zamandır gündemde olan asgari ücret zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Asgari ücret zammının geleceği tarihin belli olduğu öne sürüldü. Asgari ücretle birlikte emekli maaşlarına da gelecek zam tarihi belli oldu. MHP’li Sancaklı, asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Bir aylık asgari ücretle hangi ülkede ne kadar akaryakıt alınabiliyor?

Asgari ücretle Türkiye'de 214 litre benzin alınıyor. Peki diğer ülkelerde durum nasıl? Bir aylık asgari ücretle hangi ülkede ne kadar akaryakıt alınabiliyor? İşte o sonuçlar...

Asgari ücrete zam sinyali! Asgari ücret 5.250 TL olur mu?

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı hakkında son dakika haberleri güncel olarak takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Asgari ücret 5.250 TL olur mu? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Asgari ücrete ilave zam yapılacak mı? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

Son günlerde enflasyon ile birlikte asgari ücrete ikinci zam beklentisi ortaya çıktı. AK Partili Numan Kurtulmuş, memur maaşlarıyla ilgili zam yapılırken temmuz ayında bunlara ilave zam yapılabileceğini söyledi...

asgari Haberi

asgari

Asgari ücretin yeni yılda ne kadar olacağı gündemi meşgul ediyor. Çalışan ve işveren asgari ücrete ne kadar zam yapılacağını öğrenmek istiyor. Bu yılın sonuna gelirken asgari ücrete dair araştırmalar hız kazandı. Peki Ocak’ta asgari ücret ne kadar olacak 2023? İşte detaylar…

OCAK'TA ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK 2023?

Ocak ayı giderek yaklaşırken, asgari ücret ile ilgili açıklamalar ve haberler artmaya başladı. 2023 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile TBMM Başkanlığına sunuldu. Teklifi Meclis’e sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bilgilendirme toplantısında enflasyona, işsizliğe ve devletin harcamalarına dair rakamları paylaştı. Buna göre Türkiye’nin 2023 yılında bütçe büyüklüğü 4 trilyon 470 milyar lira oldu. Bütçeden aslan payını ise eğitimin aldığı görüldü. Bütçede dar gelirli vatandaşlar da...