23 / 04 / 2024

Asgari ücrette son dakika gelişmesi (8 Kasım) Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücrette son dakika gelişmesi (8 Kasım) Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi asgari ücret ne kadar olacak sorusunun cevabını arıyor. Asgari ücret 2023 zammı ile ilgili son dakika açıklamaları geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücret ve memur maaşlarında yapılacak zamla ilgili konuştu ve enflasyon rakamlarını işaret etti.



Asgari ücret başta olmak üzere EYT, memur zammı ile ilgile son gelişmeler milyonlarca vatandaşın gündeminde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den ve AK Partili isimlerden asgari ücret zammı ile heyecanlandıran açıklamalar geldi. 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? 2023 asgari ücret ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, EYT ve sözleşmelilere ilişkin yaptığı açıklamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiğini ifade ederek kendileri için en önemli konunun asgari ücretin yeniden tespiti olduğunu söyledi.

Asgari ücrette son dakika gelişmesi (8 Kasım) Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Bakanlığın yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasının ardından hem sözleşmeliler hem EYT hem de asgari ücret zammı açıklanacak.

BAKAN NEBATİ’DEN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Nebati enflasyonun düşüşü için Aralık ayını işaret etti. Bakan Nebati, asgari ücret ve memur maaşlarının artışıyla ilgili olarak ise heyecanlandıran açıklamada bulundu. Nebati, asgari ücret ve diğer maaş zamlarında enflasyonun altında bir artış olmayacağını söyledi.


Geri Dön