25 / 04 / 2024

Asgari ücrette yüzde 22'lik zam farkı detayı! Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Bu rakama şimdi bakın! 

Asgari ücrette yüzde 22'lik zam farkı detayı! Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Bu rakama şimdi bakın! 

Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, asgari ücret zammıyla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. "Asgari ücretliye en az yüzde 40’lık zam yapılması gerekecek" diyen Bayram, son dakika rakamı söyledi. Peki 2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika detayları.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücretle ilgili kamuoyunda farklı rakamlar ortaya atıldığına dikkat çekerek bir son dakika açıklamasında bulunmuş ve bu konuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun enflasyona göre vereceğini dile getirmişti. 

Milyonlarca kişinin büyük bir merakla beklediği asgari ücret 2023 zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 2023 Ocak asgari ücret zammıyla ilgili farklı rakamlar gündeme geliyor. 

Asgari ücrette yüzde 22 lik zam farkı detayı! Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Bu rakama şimdi bakın!  

Asgari ücretli çalışanlar 2023 Ocak'ta asgari ücrete ne kadar zam yapılacağını ve asgari ücretin kaç lira olacağını merakla araştırıyor. 

CNN'de yer alan habere göre, Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, asgari ücret zammıyla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. 

Peki asgari ücret kaç lira ocak? 2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön