20 / 04 / 2024

Ashley Furniture'un Back To School indirim kampanyası başladı!

Ashley Furniture'un Back To School indirim kampanyası başladı!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; okul sezonu başlarken “Back To School” sloganıyla çocuklarını sevindirmek isteyen ailelere özel indirim kampanyası başlatıyor…



Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; okul sezonu başlarken “Back To School” sloganıyla çocuklarını sevindirmek isteyen ailelere özel indirim kampanyası başlatıyor…


Ashley Furniture, uzun bir tatil döneminin ardından okullara dönmeye hazırlanan çocukların daha ferah bir ortamda ders çalışabilmeleri için farklı renk seçenekleri ile eğlenceli tasarımların yer aldığı çocuk ve genç odalarında özel fiyatlar sunuyor. Çocukların gelişimine, fiziksel ve ruhsal özelliklerine göre tasarlanan ürünler, yeni ders yılında hem anne babaların hem de çocukların yüzünü güldürecek detaylara sahip.


Eğitim-öğretim dönemi başlarken çocuklarının odasını yenilemek isteyen ebeveynler keyifli, ferah, kullanışlı ve kaliteli ürünlerden, indirimli fiyatlarla yararlanma imkanını buluyorlar. Çocuk odalarının daha eğlenceli ve ferah olmasını sağlayan ürünler, tasarımcılar tarafından özenle oluşturuluyor ve ders çalışmayı daha keyifli hale getiren bir ortam yaratıyor.


Ders sonrası oyun alanı ve kaliteli uykuya katkı sağlayan tasarımlar…


Vaktinin büyük çoğunluğunu odalarında geçiren çocuk ve gençlerin, yaşam alanlarında küçük dekoratif ürünleri de bulabileceğiniz Ashley Furniture oda takımları, sakin, konforlu ve huzurlu detaylarıyla çocukların uyku kalitelerine de katkıda bulunuyor. Dekora ve çocuklarınızın isteğine göre yapılan değişiklikler de evlerinize renk katıyor.


Ashley Furniture Ev Detoksu kampanyası Back To School ile birleşiyor…


Ev detoksu kampanyası ile evlerini yenileyen ve daha sağlıklı, konforlu yaşam alanları yaratmak isteyenler, çocuklarının odalarını da Back To School kampanyası ile yenileme imkanına kavuşuyor. Özel ahşap kaplama malzemeler, yatak altlarında depo olarak kullanılabilecek saklama alanlarının da bulunduğu tasarımlar, çocuk ve genç odalarını da detoksluyor. Dekora ve çocukların isteğine göre yapılan küçük değişiklikler, her odaya uygun olabilecek alternatif mobilyalar ve yüzde %60‘a varan indirimlerle Ashley Furniture mağazaları farklı seçeneklerle hem ailelerin hem de miniklerin yüzlerini güldürüyor.


Küçüklere moral hediyesi de bizden…


Yeni eğitim döneminde Ashley Furniture, çocuklara birer moral hediyesi vermeyi de unutmuyor. Oda takımlarının yanında her çocuk odasına özel, dekorasyonu tamamlayan çerçeveler ve farklı objeler de Ashley Furniture’dan. Dekorasyonu yalnızca renk veya desen uyumunda aramayan, çocuklarının tarzını da evlerine, odalarına katmak isteyen aileler için Ashley Furniture’da çocuk ve genç oda takımları ve diğer tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek mobilyalar ve dekoratif eşyalar sizleri bekliyor.




Geri Dön