28 / 03 / 2024

Asia Studio Residence Kurtköy'de yükseliyor! Metrekare 3 bin TL!

Asia Studio Residence Kurtköy'de yükseliyor! Metrekare 3 bin TL!

Firma: Kulindağ İnşaat

Proje: Asia Studio Residence

Kurtköy'de hayata geçirilen Asia Studio Residence projesinde metrekare fiyatı 3 bin TL ile 3 bin 400 TL arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2014 yılı sonunda yapılması hedefleniyor.




Kulindağ İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen  Asia Studio Residence  49 bin metrekare alanda yükseliyor. 3 blok halinde yükselen Asia Studio Residence projesinde bloklar 19 - 23 katlı olarak inşa ediliyor. Çoğunluğu 1+0 ve 1+1 dairelerden oluşan Asia Studio Residence'ta 2+1 daireler de yer alıyor.


Ofis - ev kullanımı için de uygun tasarlanan Asia Studio Residence projesinde yaklaşık 514 konut bulunuyor. Konutların büyüklükleri 43 metrekareden başlayıp, 128 metrekareye kadar değişiyor.


Asia Studio Residence Kurtköy de yükseliyor! Metrekare 3 bin TL!


Konut teslimlerinin 2014 yılı sonunda yapılması planlanan Asia Studio Residence projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlayıp, 3 bin 400 TL arasında değişiyor. Projenin inşaat çalışmalarına 1 ay sonra başlanacak.



Proje içerisinde açılıp kapanabilen yüzme havuzu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, fitness center, Türk hamamı, yoga - pilates, lobi resepsiyon hizmetleri, hobi odası, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.



www.asiastudio.com


projeye sor



Geri Dön