20 / 04 / 2024

Asil Park Ümraniye!

Asil Park Ümraniye!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

Asil Park Ümraniye ev fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Asil Park Ümraniye'de konut ödemeleri yüzde 30 peşinat verildikten sonra banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...




Asil Park Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye bölgesinde inşa ediliyor. Ümraniye  Asil Park  Evleri  Asil İnşaat  tarafından hayata geçirildi. Asil Park Ümraniye'de konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


Asil Park Ümraniye projesi 2 blok olarak inşa edildi. Asil Park Ümraniye satış ofisi ile 0507 430 21 38 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Asil Park Ümraniye Evleri'nde daireler 85 - 92 metrekare olarak tasarlandı.


Asil Park Ümraniye projesinde bloklar 9 - 16 katlı olarak tasarlandı. Asil Park Ümraniye satılık daire tipi olarak yalnızca 2 oda 1 salon bulunuyor. Asil Park Ümraniye projesi 89 adet daireden meydana geliyor.


Asil Park Ümraniye projesi metroya 500 metre uzaklıkta bulunuyor. Asil Park Ümraniye ödeme koşulları dahilinde yüzde 30 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra banka kredisi kullanılarak taksit yapılıyor.


Yüzde 1 KDV ile satışların yapıldığı Asil Park Ümraniye projesi içerisinde açık spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark, peyzaj alanları yer alıyor. Asil Park Ümraniye satış fiyatları 219 bin liradan başlıyor.



Asil Park Ümraniye nerede?

Asil Park Ümraniye adres : Reşitpaşa Cad. No:10/5  Ümraniye / İSTANBUL 


Asil Park Ümraniye iletişim

Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön