24 / 04 / 2024

Asker ve asker ailelerine müjde! Hesaplarınıza 1100 lira yatacak

Asker ve asker ailelerine müjde! Hesaplarınıza 1100 lira yatacak

Devletten asker ailelerine müjde. Asker ailelerine 1100 TL'ye kadar gelir yardımı yapılabilecek. İşte detaylar...



Zorunlu askerlik görevi yürütenlere sevindirici haber geldi. Er ya da erbaş olarak görev yapan ve maddi durumu iyi olmayan kişilerin aile bireylerine nakit yardımı yapılacağı açıklandı.

Ailenin gelir kapısı olan kişi askerlik görevini yapıyorsa aileye devlet yardımda bulunacak.

Bu gelir yardımı bölge bölge farklılık gösteriyor. Eğer görev yeri sınır bölgeler ya riskli bölgeler ise ve askerlik görevinde bulunan kişinin aile bireylerinin geliri asgari ücretin altında ise yapılacak olan yardım 1100 TL oldu.

Bu yardımdan faydalanabilmek için gelir testinden geçmek gerekiyor. Kişinin; anne, baba, eş ya da çocuğu başvuruda bulunabilir.

 Asker ve asker ailelerine müjde! Hesaplarınıza 1100 lira yatacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön