24 / 04 / 2024

Asma Bahçeler'den Koruncuk Vakfı'na destek!

Asma Bahçeler'den Koruncuk Vakfı'na destek!

Tanyer İnşaat sanat gecesiyle koruncuklara umut oldu. Narlıdere Asma Bahçeler'de, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) yararına düzenlenen gecenin geliri, korunma ihtiyacındaki çocuklar için kullanılacak.




Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler'de gerçekleştirilen organizasyonda, dünyaca ünlü sanatçılar Berrin ve Gian Maria Piazzesi, Max Papeschi, Maurizio Cesarini, Vincenzo Viti, William Black, Anber Hacıarifoğlu ve Nalan Aydemir'e ait karma resim sergisi gerçekleştirildi. 

İzmir ve İstanbul'dan seçkin davetli grubunun yer aldığı gecenin geliri, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na (Koruncuk) bağışlandı. Bir sanat galerisine dönüştürülen Asma Bahçeler'deki örnek iki dairede, photoshop, dijital baskı, tuval üzerine yağlı boya, tuval üzerine akrilik ve kolaj çalışmalarından oluşan toplam 43 eser sergilendi. 


ÇOCUK KÖYÜ PROJESİ

Gecenin sunuculuğunu, gazeteci ve program yapımcısı Korcan Karar yaptı. Karar, bu anlamlı etkinliğin herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Gecede konuşan Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri, Koruncuk Vakfı'nın İzmir'deki çocuk köyü projesinin devam ettiğini belirterek, tüm konuklara çağdaş ve aydınlık yarınlara verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. 

Piazessi, Asma Bahçeler'i doğanın renklerini yansıtan modern bir sanat eserine benzetti. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer de, sanat gecesinden elde edilen gelirin Koruncuk Vakfı'na bağışlanmasının sosyal sorumluluk anlamında büyük önem taşıdığını vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından sahne alan İtalyan Tenor Livio Angelisanti ve piyanist Demet Eytemiz, konuklara müzik ziyafeti sundu. 


Yeni Asır


Geri Dön