27 / 04 / 2024

Asmalıpark Konakları az katlı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Asmalıpark Konakları az katlı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Lansmana özel fiyatlarla satışların devam ettiği projede 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. smalıPark Konakları'nda 1+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire tipleri sunuluyor.




Beylikdüzü'nde keyifli bir butik proje konseptiyle hayata geçirilen AsmalıPark Konakları yoğun ilgi görüyor. Lansmana özel fiyatlarla satışların devam ettiği projede 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. Her zevke ve ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan AsmalıPark Konakları'nda 1+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire tipleri sunuluyor. 


Yüzde1 KDV avantajıyla da öne çıkan proje, yatırımcılar açısından birçok fırsat sunuyor. AsmalıPark Konakları'nda kapalı yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş parkurları, çocuk oyunları, cep sineması, çocuk oyun merkezi, bilardo ve masa tenisi, toplantı ve etkinlik salonu, kat erişimli otopark ile 7/24 güvenlik sistemi yer alıyor. Asma Bahçeleri, şelaleler, süs havuzları, kamelyalar arasında 144 daire ve her blokta 24 daire olmak üzere 6 blok halinde inşa edilen AsmalıPark Konaklarında, keyifli bir yaşama alam sunuluyor. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön