25 / 04 / 2024

Aspen, iç mimarisine dokunduğu banka sayısını 22'ye çıkardı!

Aspen, iç mimarisine dokunduğu banka sayısını 22'ye çıkardı!

İç mimari ürünleri ile dikkat çeken ASPEN, sadece Türkiye'de değil, Hollanda, Avusturya, Ukrayna, Rusya ve Azerbaycan'da da birçok bankanın iç mimarideki tek tercihi olarak dikkat çekiyor



Dünyanın sayısız noktasında dev projeleri hayata geçirerek uluslararası arenada ülkemizi temsil eden ASPEN, Türkiye’de ve birçok Avrupa ülkesinde para merkezleri bankaların tercihini oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl Vakıfbank’ın İstanbul’a kurulan ek hizmet binasına büyülü bir dokunuş gerçekleştiren ASPEN, kurumsal firmaların yapılarına da kimlik kazandırıyor.

Her projeye farklı bakış açılarıyla yaklaştıklarını belirten ASPEN Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu, “Türkiye’deki 200 bayimiz, Moskova, Amsterdam, Kiev ve Bükreş’teki temsilciliklerimiz ile 23 ülkeye satış yapabilen ağımız bulunuyor. Paraya yön veren firmaların, özellikle de yurtdışı merkezlerin bizleri seçmesi ülkemiz adına da onur vericidir” dedi.

Yerli ve Yabancı Bankalar Mimarisini Aspen’e Emanet ediyor
Çeyrek asırdır yapı sektörüne hizmet veren firmanın banka referansları oldukça sağlam görünüyor. Türkiye’de Garanti Bankası Genel Müdürlüğü, Akbank, Albaraka Türk, Bank Asya, Finans Bank, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, Citibank, Şekerbank, TEB gibi bankaların genel müdürlük binalarına sınıf atlatan tasarımlar gerçekleştiren ASPEN, en son SDB Mimarlık ve Oğuz Beyazıt Mimarlık işbirliği ile Maya Plaza’da bulunan Credit Suisse projesini gerçekleştirdi.

Credit Suisse projesinin mimarisinde kullanılan özellikle Diversa Flush Bölme Duvar ve Integra Plank Hook On Koridor sistemleri dikkat çekmekte. Modern iç mimarinin en son ürünlerinden olan Diversa Flush Bölme duvar sistemleri saydam yüzeyi ile mekana bütünlük ve şeffaflık katarken doğal ışığı yayması ve yüksek ses izolasyonu ile de tasarımsal acıdan fonksiyonelliği ve estetik özellikleri bir arada sunmakta. Projede kullanılan diğer bir ürün olan Integra Plank, Hook-On Koridor Sistemleri  farklı detay ve ölçüdeki koridorlar için ideal çözüm olarak dikkat çekiyor. Mekan boyutuna uygun ebatlandırılabilen Hook-on Koridor plakaları takılıp sökülebilen demonte özelliği ile de malzeme kaybını ve ek uğraşları gerektirmiyor.

ASPEN Hollanda’da Abn-Amro Bank Genel Müdürlük Binası ve Rabo Bank, Ukrayna’da Credit Europe Bankası, Abu Dabi Merkez Bankası, Avustralya’da Deustce Bank, Rusya’da Europa Credit Bank ve HSBC, Azerbaycan’da ise Unibank’ın prestijli projelerinde yer aldı.

Paranın devlerinin yapılarını donatan bölme duvarlar, asma tavanlar ve zemin sistemleri, ASPEN’in, Eskişehir, İstanbul Hadımköy, Sakarya Hendek fabrikalarında üretilirken, alanında lider firmaların tercihi olan şirket, üretim kapasitesini her yıl %25 arttırıyor.

 

 


Geri Dön