26 / 04 / 2024

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.



Tavuk Dünyası, özgün konsepti ve ödüllü akılalmaz lezzetleriyle kısa sürede lezzet severlerin en çok tercih ettiği markalar arasında yer alırken, Haziran 2020 tarihinde başlattığı Şeften İste paket servis hizmetiyle de daha çok lezzet tutkununa ulaşmaya devam ediyor.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, İstanbul’un en yoğun ve büyük ilçeleri arasında yer alan Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde faaliyete geçen restoranlarının müşterilerine kapılarını Paket Servis ve Gel-al hizmetleri vermeye başlayarak açtığını dile getirdi ve “Konuklarımızı bu yeni restoranımızda da, konforlu ve keyifli bir restoran atmosferinin tadını çıkaracakları şekilde ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Şirketlerinin yılın başından bu yana yeni restoran yatırımlarına devam ettiklerini belirten Volkan Mumcu şöyle konuştu: “Yıl hedeflerimiz kapsamında yeni restoran yatırımlarımızı sürdürürken, Haziran ayında da Şeften İste ile 100’den fazla restoranımızda paket servis hizmeti de sunmaya başladık. Önümüzdeki dönemde de hem restoranlarımızda hem de paket servis tarafında sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetlerimizle lezzet tutkunlarını mutlu etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Bu restoranıyla beraber Tavuk Dünyası, Türkiye’deki cadde restoranlarının sayısını 61’e; toplam restoran sayısını ise 223 taşıdı.


Geri Dön