26 / 04 / 2024

Asrın Konutları ne zaman teslim?

Asrın Konutları ne zaman teslim?

Firma: Kuran İnşaat

Proje: Asrın Konutları

E-5 ve E-6 Otoyolları'na yakın mesafede yükselen Asrın Konutları ne zaman teslim sorusuna cevap almak için haberimizi okumanız yeterli...



Satışlara devam edilen Asrın Konutları,  Kuran İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. Asrın Konutları ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta yaşama geçirilen Asrın Evleri'nde satışı devam eden daireler 160 bin TL ile 372 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Asrın Konutları ne zaman teslim sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen  Asrın Konutları  Esenyurt'ta 254 adet daire yer alıyor. Asrın Konutları ne zaman teslim sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Asrın Konutları ne zaman teslim?


Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabildiği Esenyurt Asrın Konutları'nda dairelerin alanları 82 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor.


14 katlı tek bloktan oluşan Asrın Evleri Esenyurt projesi E-5 ve E-6 Otoyolları'na yakın mesafede konumlanıyor. Asrın Konutları ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor.


Telefon: 0212 852 30 30

Web Adresi: www.kuraninsaat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön