25 / 04 / 2024

Günışığı Konakları ne zaman teslim?

Günışığı Konakları ne zaman teslim?

Firma: Güvensa Yapı

Proje: Günışığı Konakları

Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak gerçekleştiriliyor. Büyükçekmece'de yer alan Günışığı Konakları kapsamında yer alan konutların fiyatları 850 bin dolardan başlangıç gösteriyor



Günışığı Konakları projesi, Avrupa Yakası içinde Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Günışığı Konakları Büyükçekmece,  Güvensa Yapı  tarafından yükseliyor. Güvensa Yapı Günışığı Konakları kapsamında toplam 121 villa yer alıyor. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları kapsamında villalar 1.5 ila 3 dönüm arazi alanı üzerinde yükseliyor. Güvensa Yapı Günışığı Konakları kapsamında villalar 3 katlı olarak tasarlandı. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları satılık villaların alanları 570 metrekareden başlangıç gösteriyor ve de 950 metrekareye kadar yükseliyor. 


Günışığı Konakları ne zaman teslim?


Güvensa Yapı Günışığı Konakları satış fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Güvensa Yapı Günışığı Konakları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi de ödeniyor. 


Günışığı Konakları ne zaman teslim?

Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. Projede sauna, masaj salonu, fitness center, kafeler, yüzme havuzu, alışveriş merkezi bulunuyor. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları iletişim

Telefon: 0212 850 81 96 - 98 

Web Adresi: www.gunisigikonaklari.com


projeye sor



Geri Dön