23 / 04 / 2024

Gül Yapı Kavaklı Konakları ne zaman teslim?

Gül Yapı Kavaklı Konakları ne zaman teslim?

Firma: Gül Yapı

Gül Yapı Kavaklı Konakları ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Kavaklı Konakları'nda 2+1 dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...




Kavaklı Konakları projesi  Gül Yapı  tarafından İstanbul Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Gül Yapı Kavaklı Konakları ne zaman teslim sorusundan önce Kavaklı Konakları projesi hakkında bilgi verelim. Kavaklı Konakları projesi 276 adet konuttan meydana geliyor.


Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon kount tipleri tasarlandı. Kavaklı Konakları Beylikdüzü projesinde daireler 123 metrekare ile 180 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Gül Yapı Kavaklı Konakları projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Kavaklı Konakları fiyatları 299 bin liradan başlıyor.



Gül Yapı Kavaklı Konakları ne zaman teslim?


Gül Yapı Kavaklı Konakları ne zaman teslim sorusuna bu yıl sonu olarak cevap veriliyor. Kavaklı Konakları Beylikdüzü'nde 2+1 daireler 299 bin lira ile 336 bin lira, 3+1 daireler 394 bin lira ile 436 bin lira, 4+1 daireler 467 bin lira ile 515 bin lira arasında belirlendi.


Beylikdüzü Kavaklı Konakları satış ofisi ile 0212 876 29 00 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Kavaklı Konakları Beylikdüzü projesinde konut ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.



Kavaklı Konakları Yakuplu nerede?

Kavaklı Konakları Yakuplu adres : Kavaklı mah. Kavaklı cad. No:4 Mermerciler San. Sit. Girişi Yakuplu/ Beylikdüzü-İSTANBUL



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



Gül Yapı Kavaklı Konakları iletişim

Telefon: 0212 876 29 00

Web adresi: www.gulyapi.eu


Geri Dön