19 / 03 / 2024

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim?

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim?

Firma: Gül Yapı

Proje: Kavaklı Konakları

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Haziran'da teslim edilecek olan Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinde 2+1 konut fiyatları 348 bin liradan başlıyor...




İstanbul Beylikdüzü bölgesinde yükselen  Kavaklı Konakları  projesi  Gül Yapı  tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Kavaklı Konakları Beylikdüzü projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Kavaklı Konakları Beylikdüzü'nde fiyatlar 348 bin liradan başlayarak değişiyor.


Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinde yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi kullanılıyor. 17 blok olarak tasarlanan Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesi 276 adet konuttan meydana geliyor.



Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim?


Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim sorusuna bu yıl Haziran cevabı veriliyor. Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinin satış ofisi ile 0212 876 29 00 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor.




Beylikdüzü Kavaklı Konakları nerede?

Kavaklı mah. Kavaklı cad. No:4 Mermerciler San. Sit. Girişi Yakuplu/ Beylikdüzü-İSTANBUL



Beylikdüzü Kavaklı Konakları iletişim

Telefon: 0212 876 29 00

Web adresi: www.gulyapi.eu


projeye sor



Geri Dön