24 / 04 / 2024

kuran inşaat asrın konutları satış ofisi

kuran inşaat asrın konutları satış ofisi

Asrın Konutları Esenyurt adres bilgisi: Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı Kuran 2 Apartmanı Megakent Beylikdüzü / İstanbul. Asrın Konutları projesi telefon numarası: 0212 852 30 30...

Asrın Konutları ödeme planı!

Asrın Konutları ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için satış ofislerinde müşterilere uygun seçenekler oluşturuluyor. Asrın Konutları satış fiyatları 147 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor

Asrın Konutları örnek daire!

Asrın Konutları örnek daire resimlerini haberimizde inceleyebilirsiniz. Asrın Konutları' nda yer alan dairelerin fiyatları 156 bin TL' den başlayarak artıyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor...

Asrın Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılan ve Kuran İnşaat tarafından hayata geçirilen Asrın Konutları ne zaman teslim?

Asrın Konutları ne zaman teslim?

E-5 ve E-6 Otoyolları'na yakın mesafede yükselen Asrın Konutları ne zaman teslim sorusuna cevap almak için haberimizi okumanız yeterli...

Kuran İnşaat Asrın Konutları vaziyet planı!

Kuran İnşaat Asrın Konutları vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Asrın Konutları Esenyurt'da son 65 daire kaldı...

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Konutta KDV iadesinde inşaat sınıfı neden önemli?

Konut teslimlerinden doğan KDV iadelerinde konut inşaatının sınıfıyla ilgili sorunlar yaşanıyor. Peki KDV iadesinde inşaat sınıfı ne gibi sorunlar çıkarıyor? KDV iadesinde inşaat sınıfı neden önemli?

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Antalya'da inşaat yasağının başlama tarihi ertelendi!

Antalya'ta her sene 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağı bu sene 15 Haziran'a kadar uzatıldı. Sivil toplum örgütleri koronavirüs salgını döneminde inşaat yasağının ertelenmesine tepki gösterdi...

İçişleri Bakanlığı'ndan acil inşaat firmalarının faaliyetlerine izin!

İçişleri Bakanlığı, 15 ilde 15 Mayıs 24.00'ten 19 Mayıs 24.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin valiliklere genelge gönderdi. Genelgede acil inşaat firmalarının faaliyetlerine devam edeceği belirtildi...

Anastasia Zoteeva: Akkuyu inşaatın temposunu yüksek seviyede tutacağız!

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Zoteeva geçen yıl ağustosta Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) ikinci güç ünitesinin inşaat lisansını aldıklarını belirtti...

Ücretlerini alamayan işçiler inşaat firması önünde eylem yapıyor!

Bir inşaat firmasının Cezayir'deki şantiyesinde çalışan ve ücretlerini alamadıklarını iddia eden işçiler, firmanın Bakırköy'de bulunan binası önünde 9 gündür eylem yapıyor.

Karaburun'da tartışma yaratan inşaat bugün yıkılıyor!

İzmir Karaburun’da tartışmalara neden olan SİT alanında, denize sıfır, helikopter pistli, altı evlik kaçak site inşaatının yıkımı bugün gerçekleşecek.

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

İnşaat alanının büyüklüğü denetimcinin görev süresini belirleyecek!

Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğine göre, yapı denetim kuruluşlarının ve yapı denetim elemanlarının görev süresi, toplam yapı inşaat alanının büyüklüğüne göre belirlenecek.

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

kuran inşaat asrın konutları satış ofisi Haberi

kuran inşaat asrın konutları satış ofisi

Asrın Konutları projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yükseliyor. Kuran İnşaat projesi olan Asrın Konutları Esenyurt 254 adet daireden meydana geliyor. 


Kuran İnşaat Asrın konutları vaziyet planı kapsamında daire alanları 75 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiyor. Asrın Konutları Esenyurt projesi 14 katlı tek blok olarak tasarlandı. 


Asrın Konutları daire fiyatları 147 bin 600 TL'den başlıyor. Asrın Konutları ödeme planı kapsmaında banka kredisi kullanılıyor. Asrın Konutları Esenyurt adres bilgileri haberimzin devamında bulunuyor.


1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairlerin bulunduğu Asrın Konutları projesi kapsamında Türk hamamı, fitness merkezi, kapalı otopark, mescid, buhar odası, toplantı odaları, yüzme havuzu ve sauna bulunuyor.  


Asrın Konutları nerede?

Asrın Konutları Esenyurt adres: Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı Kuran 2 Apartmanı Megakent Beylikdüzü/İstanbul.


Asrın Konutları Esenyurt adres


Kuran...