19 / 04 / 2024

Asrın Konutları satılık!

Asrın Konutları satılık!

Firma: Kuran İnşaat

Proje: Asrın Konutları

Kuran İnşaat 'ın girişimi ile yükselen Asrın Konutları satılık konut fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz..





İstanbul'un Avrupa Yakasında Esenyurt bölgesinde yer alan  Asrın Konutları  'nın satış süreci devam ediyor. Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Asrın Konutları projesi  Kuran İnşaat  tarafından hayata geçirildi.


Asrın Konutları 'nda bulunan 1+1 daireler 82 metrekare, 2+1 daireler 134 metrekare, 3+1 daireler ise 182 metrekare alana sahip. Tek blok halinde yükselen Asrın Konutları 14 kattan meydana geliyor. İçerisinde toplam 254 adet dairenin bulunduğu Asrın Konutları 'nın fiyatları şöyle: 


Asrın Konutları fiyat


Asrın Konutları projesinde yer alan daireler 160 bin TL ile 372 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcısını bekliyor. Asrın Konutları satılık daire fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgi için 0212 852 30 30 numaralı satış ofisi telefonundan bilgi alabilirsiniz. Asrın Konutları ödeme planı: 


Asrın Konutları ödeme: 


Asrın Konutları ödeme bilgisine göre daire tutarının yüzde 25'ini peşimat olarak ödedikten sonra kalan miktar için banka kredisi kapsamında vadelendirme yapılıyor. 



Asrın Konutları vaziyet: 


Asrın Konutları satılık!


Asrın Konutları nerede? 



Asrın Konutları adres: Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı Kuran 2 Apartmanı Megakent Beylikdüzü/İstanbul  


Bir çok sosyal olanağın sunulduğu Asrın Konutları 'nda fitness salonları,yürüyüş parkuru, market ve kafeterya, bay ve bayan spor salonları, sauna, güvenlik, tenis kortları, bay ve bayan yüzme havuzu gibi imkanlar mevcut durumda. 



 

Telefon: 0212 852 30 30

Web Adresi: www.kuraninsaat.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön