20 / 04 / 2024

Astaş Holding Bafra'da cami, kurs ve lojman yaptıracak!

Astaş Holding Bafra'da cami, kurs ve lojman yaptıracak!

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H. Kaya Aşçı. öğle namazından sonra cami çıkışında cemaatle bir araya geldi. Aşçı. "Ben Bafra ve Samsun aşığı bir kişiyim" dedi




Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Karaburç Mahallesi'nden İstanbul'a giderek ASTAŞ Holding'i kuran Aşçı ailesi, mahalleye cami. Kur'an kursu ve imam lojmanı yaptıracak. 

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H. Kaya Aşçı. öğle namazından sonra cami çıkışında cemaatle bir araya geldi. 

Aşçı. "Ben Bafra ve Samsun aşığı bir kişiyim. Samsun sevdalısıyım. İşim İstanbul'da olduğu halde sık sık Bafra'ya geliyorum. İstanbul'da da zaten konumum gereği Bafralılar ile beraberim. Doğduğum, doyduğumuz topraklarda bir şeyler yapmak çok mutluluk verici bir olay. Aile olarak bunun mutluluğu yaşıyoruz. Yıllar önce bir okul yapma düşüncesi şu anda bir fakülteye dönüştü. Merhum babamız adına Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi'ni yaparak ve bağışlayarak Bafra ve bölgemize olan borcumuzun bir kısmını ödedik. 5 sene önce vermiş olduğumuz söz üzerine Bafra ve bölgesine bir fakülte kazandırdık. Biz sadece oraya 10 bin metrekarelik bir fakülte değil devlete 1000 dönüm de bir arazi kazandırdık. Ben şimdi de baba ocağım Karaburç Mahallesine biraz daha ilgi vereceğim. 


Ayrıntılı Haber


Geri Dön