26 / 04 / 2024

TOKİ Batman'a okul, pansiyon ve lojman yaptıracak!

TOKİ Batman'a okul, pansiyon ve lojman yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Batman Kozluk'a ilköğretim okulu, pansiyon ve lojman ve çevre düzenlemesi işleri için ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Batman Kozluk'a ilköğretim okulu, pansiyon ve lojman, merkez ilçeye ise lise, spor salonu, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için ihale açtı.

TOKİ'nin Giresun-Şebinkarahisar ve Şanlıurfa-Siverek'e hastane, Ankara-Yapracık 3. bölgeye ise konut inşaatları için açtığı ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Buna göre Batman Kozluk'a konvansiyonel kalıp sistemiyle 24 derslikli ilköğretim okulu, 300 kişilik pansiyon, 10 daireli lojman, merkeze ise 24 derslikli lise, spor salonu adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 7 Aralık 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede şartname TOKİ'den satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götür bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

TOKİ'NİN SONUÇLANAN İHALELERİ
Giresun-Şebinkarahisar ve Şanlıurfa-Siverek'e hastane, Ankara-Yapracık 3. bölgeye ise konut inşaatları için açtığı ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Giresun Şebinkarahisar'a konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 75 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 10 milyon 774 bin 214 lira bedelle, "İGC Yapı Yatırımları A.Ş" kazandı.

İşin başlangıç tarihi 23 Eylül 2009, bitiş tarihi ise 13 Ekim 2011 olarak belirlendi.

Toplam 3 firmanın teklif verdiği ihalede komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 2 adedini geçerli saydı.

Söz konusu ihale pazarlık usulü ile 17 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirilmişti.

ŞANLIURFA SİVEREK'E 200 YATAKLI HASTANE
Şanlıurfa Siverek'e konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 200 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesi toplam 30 milyon 921 bin lira bedelle sonuçlandı.

Pazarlık usulü ile 11 Ağustos 2009 tarihinde yapılan ihaleyi söz konusu bedelle, "Ilgın İnşaat iç ve Dış Ticaret A.Ş" kazandı.

Başlangıç tarihi 28 Eylül 2009, bitiş tarihi ise 16 Mart 2012 olarak belirlenen ihaleye 3 firma teklif verdi.

Yapılan değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümü geçerli sayıldı.

ANKARA-YAPRACIK 3. BÖLGE KONUTLARI
Öte yandan TOKİ'nin  Ankara  Yapracık 3. bölgeye 592 adet konut, 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi, 35 milyon 541 bin lira bedelle, "İpek İnşaat Malzemesi Sanayi Ticaret A.Ş" kazandı.

Tünel kalıp sistemiyle yapılacak 592 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesinde işin başlangıç süresi 25 Eylül 2009, bitiş tarihi ise 6 Temmuz 2011 olarak belirlendi.

Toplam 5 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihale, 11 Ağustos 2009 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilmişti.
AA


Geri Dön