29 / 03 / 2024

Astoria AVM'de gayrimenkul buluşmaları için geri sayım başladı!

Astoria AVM'de gayrimenkul buluşmaları için geri sayım başladı!

Astoria AVM' de gayrimenkul buluşmaları için geri sayım başladı. 1 Şubat' ta hizmete girecek R'estate Center'da doluluk yüzde 70' e ulaştı. Merkezde 300 proje sergilenecek...





Astoria AVM'de gayrimenkul buluşmaları için geri sayım başladı. 1 Şubat'ta hizmete girecek R'estate Center'da doluluk % 70'e ulaştı. Merkezde 300 proje sergilenecek. 


ASTAS'IN yatırımı Astoria Alışveriş Merkezi, artık gayrimenkul alıcı ve satıcılarım buluşturacak. TURYAP, Demos Fuarcılık ve ITCO işbirliğiyle Türkiye'nin ilk emlak alışveriş merkezini kuruyor. 1 Şubat 2014'te hizmete açılacak R'estate Center'da 100 firmanın 300 projesi sergilenecek. Proje kapsamında düzenlenen fırsat günleri ile açık arttırma yapılacak ve yeni konut projeleri, değerinin yüzde 25 altında satılacak. Gayrimenkul değerleme şirketlerinin de destek vereceği çalışmada biriken 2. el daireler de merkezde sergilenecek. Proje, kentsel dönüşüm bölgelerinde bulunan hak sahipleri ve müteahhitlere kolay ulaşma fırsatı yaratacak. 

Düzenlenen fırsat günleri kapsamında açık arttırma da yapılacak. 


Projeyle ilgili bilgi veren Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, avantajlı satışların 15 gün ara üe düzenleneceğini belirterek "R'estate Center'da mal sahibi Astaş ve biz onların kiracısıyız. Yüzde 70 doluluğu yakaladığımız alanımızda yıllık metrekare kirası 2 bin 400 Euro. 5 bin metrekarelik alanı kiraladık ve buraya aylık 125 bin dolar kira ödeyeceğiz" dedi. 

KİMLER VAR? 


BES bankanın ofis acacağı projede özel sektörden Artas, Sur Yapı, Sinpas, Dumankaya, Kuzu İnşaat, Yeşil GYO, Bak Yapı, Demir İnşaat, Ege Yapı, GUI Proje, Özyurtlar, Tahincioglu, Teknik Yapı, Seba Holding, İnanlar, Babacan Yapı gibi cok sayıda şirket bulunacak. Şirketlerin yeni proje lansmanlarına ev sahipliği yapacak alanda, konferans ve seminerler düzenlenecek ve emlak pazarlama konusunda eğitimler de verilecek. 


Star Gazetesi 


Geri Dön