20 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü'nde yüzde 1 KDV imkanı!

Astro Beylikdüzü'nde yüzde 1 KDV imkanı!

Batı Yapı 'da yatırımcılar için topraktan satışlarda 40 ay 0 faiz kampanyası uyguluyor. Firmanın ayrıca halen satışta olan her projesinde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.




Batı Yapı'da yatırımcılar için topraktan satışlarda 40 ay 0 faiz kampanyası uyguluyor. Firmanın ayrıca halen satışta olan her projesinde yüzdel KDV avantajı bulunuyor. Batı Yapı Genel Müdürü Baran Aslan, şu an satışta olan Astro Beylikdüzü projelerinde teslimlere yaklaştıklarını belirterek, "Bu projede sunduğumuz 40 ay 0 faiz  kampanyamız için yaklaşan Astro son gün 5 Ocak Beylikdüzü projelerinde 40 ay 0 faiz kampanyası uygulayan Batı Yapı, kampanya için son gün olarak 5 Ocak 2015 tarihini belirledi. 

2015 tarihi olarak belirlendi. 

Satışının yüzde 75'i tamamlanan projede, teslime bu kadar yakınken vade farksız taksitte kalan dairelerimiz hızla tükeniyor" diye konuştu. Aslan, ocak ayının ortalarına doğru Beylikdüzü'nde lansmana çıkacak olan yeni projelerinde sürpriz kampanyalara yer vereceklerini kaydetti. 

Sundukları kampanyanın avantajlarını anlatan Baran Aslan, "Batı Yapı firması olarak projelerimizi taahhüt ettiğimiz tarihten çok daha önce teslim etmemiz sayesinde yatırımcılarımız daha erken gelir elde etme imkanı buluyorlar. 40 ay 0 faiz kampanyamızda teslimden sonra müşteri taksitlerim kiracıları ödüyor" diye konuştu. Uyguladıkları 40 ay 0 faiz kampanyası ile yaklaşık 3 ay içinde projelerinin yüzde 75'ni alıcılarla buluştuğunu aktaran Aslan, "Her geçen gün değeri artan projemizde 5 ocak 2014 tarihine kadar devam edecek projemizde satışların sonlanacağına inanıyoruz" dedi. 

Sektörde en çok tercih edilen kampanya yöntemlerine de değinen Baran Aslan, kampanyaların dönemin koşullarına göre değiştiğini söyledi. Banka kredilerinin artığı dönemlerde uygulanan faizsiz kredi imkanının alıcıları oldukça memnun edici olduğunu ifade eden Aslan şunları söyledi: "Peşinatın düşük alınması da başka bir yerden para beklentisi olan müşteriler için uygun oluyor. Hem uygun fiyatlardan daire sahibi olmuş oluyor hem de ödemelerini kendilerine uygun tarihlerde ödemiş oluyor." 


Dünya


Geri Dön