24 / 04 / 2024

Aşur Group'tan Batman'a yatırım hamlesi!

Aşur Group'tan Batman'a yatırım hamlesi!

Aşur Group Batman'da yatırım programına başlıyor. Aşur Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Türkiye genelinde çok sayıda önemli projeler yürüten Aşur Group Batman'da yatırım çalışmalarına başladı. Madoda basınla bir araya gelen Aşur Group projelerini açıkladı. Çalışmaları hakkında bilgi veren Aşur Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, Batman ile ilgili projelerini şöyle sıraladı: 


5 YILDIZLI TERMAL OTEL 

Bölgemizde turizmi daha da canlandırmak ve yöre insanına istihdam sağlamak için gözde projelerimizden biri 5 yıldızlı termal otel yapmaktır. Bölgemizde zengin olan termal su kaynaklarını değerlendirmek amacıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük 5 yıldızlı termal otelin inşaatına başlamak için şirketimiz Aşur Group bünyesinde görev yapan mimar ve mühendislerimiz proje çalışmalarına başlamıştır. 


ÖZEL OKUL 

Bilindiği gibi bir memleketin çağdaş seviyelere ulaşması için eğitim tartışılmayacak derecede önemlidir. Bu temelde değerli projelerimizden biri de özel okul inşaatıdır. Bu bağlamda projesini yürüttüğümüz özel okul inşaatının altyapı çalışmaları devam etmektedir. 


ÖZEL ANAOKULU 

Önemli projelerimiz arasında bir de özel anaokulu yer almaktadır. Batmanda eğitim alanında çığır açabilecek; bilimsel çalışmaların, öğrencilerin eğlenerek öğrenebilecekleri ve ses getirebilen ciddi projeler yapan, genç, dinamik, alanında yetkin bilgiye sahip bir ekip tarafından, eğitime farklı bir bakış açısı getirmek üzere erişilebilirlik anlayışıyla hareket eden tasarım ilkeleriyle çalışmalara başlanacaktır. 


KÜÇÜK ÇAPLI AVM KONSEPLİ İŞ MERKEZLERİ 

Hızlı bir şekilde gelişmekte olan kentimiz Batmana yakışır şekilde küçük çaplı AVM konsepli iş merkezleri inşaatı için proje çalışmalarımız uzman mimar ve mühendislerimiz tarafından hazırlanmaktadır. Yakın zamanda bu projemizi de hayata geçirerek Batmanımıza hem istihdam alanında hem de vizyon bakımından küçük çaplı modern işyerleri kazandıracağız. 


MISIR FABRİKASI 

Tarımsal anlamda Mısır yetiştiriciliği alanında Batman verimli topraklarıyla önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle burada yetişen Mısır'ın daha modern bir ortamda işlenebilmesi için ortalama 1000 (Bin) kişinin istihdam edilebileceği Mısır fabrikasının projesi Aşur Group proje ekibi tarafından hazırlanmaktadır. Açacağımız mısır fabrikasında; mısır, mısır yağı, mısır unu, mısır nişastası, mısır glikozu ve mısırdan imal edilen un, şeker gibi ürünler üretmek ve pazar alanı oluşturmaktır. 


PROJE VE İŞ TAKİBİ 

Bütün bu önemli yatırımlarla beraber başta Batman olmak üzere bölgemizdeki yatırımcılara yönelik projeleri de Aşur Group bünyesindeki uzman mimar ve mühendislerimiz tarafından hazırlayıp iş takibini yapabiliyoruz. Ayrıca hazırladığımız projelerin arsa temini, mimari çalışmaları, inşaat süreci ve anahtar teslimine kadar bölgeye yapılan yatırımların iş takibini ve danışmanlığını üstleniyoruz. 


İSTİHDAM 

Şirketimiz Aşur Group bünyesinde özellikle gençlerimize yönelik istihdam amaçlı proje çalışmalarımız devam ediyor. Yapacağımız fabrika, otel, küçük çaplı AVM konsepli iş merkezleri, okul ve özel anaokulu gibi iş alanlarını faaliyete geçirerek işsizliği azaltmaya çalışacağız. Bu projelerle bölgemize canlılık geleceği gibi, ekonomik anlamda da katkı sunacak ve turizmin ciddi anlamda canlanacağını ümit ediyoruz



Batman Yön Gazetesi


Geri Dön