26 / 04 / 2024

Aşur Group batman

Aşur Group batman

Aşur Group Batman'da yatırım programına başlıyor. Aşur Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos 2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor.  İşte 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman projesi ile ilgili d

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Tva Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Tva Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşur Kaya tarafından kuruldu.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mizar Batrdouk tarafından kuruldu.

Fom Metal İnşaat Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fom Metal İnşaat Mekanik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşur Yeşil tarafından kuruldu.

Aşur Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aşur Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Aymen Rabeea A. Alkhashlook tarafından kuruldu. 

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aşur Maden ve Esin Maden ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşur Group'tan Batman'a yatırım hamlesi!

Aşur Group Batman'da yatırım programına başlıyor. Aşur Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İstanbuli Yapı İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbuli Yapı İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Serdar Ağur, Memet Yıldırım, Talat Hatipoğlu, Mehmet Bektaş ve Bayram Saraçoğlu imzasıyla bugün kuruldu.

İranlı AIDA Group'tan, Van'a 50 milyon euroluk yatırım!

Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında Van'da 50 milyon euroluk ortak yatırım yapma kararı aldı.

Aşur Group batman Haberi

Aşur Group batman

Türkiye genelinde çok sayıda önemli projeler yürüten Aşur Group Batman'da yatırım çalışmalarına başladı. Madoda basınla bir araya gelen Aşur Group projelerini açıkladı. Çalışmaları hakkında bilgi veren Aşur Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, Batman ile ilgili projelerini şöyle sıraladı: 


5 YILDIZLI TERMAL OTEL 

Bölgemizde turizmi daha da canlandırmak ve yöre insanına istihdam sağlamak için gözde projelerimizden biri 5 yıldızlı termal otel yapmaktır. Bölgemizde zengin olan termal su kaynaklarını değerlendirmek amacıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük 5 yıldızlı termal otelin inşaatına başlamak için şirketimiz Aşur Group bünyesinde görev yapan mimar ve mühendislerimiz proje çalışmalarına başlamıştır. 


ÖZEL OKUL 

Bilindiği gibi bir memleketin çağdaş seviyelere ulaşması için eğitim tartışılmayacak derecede önemlidir. Bu temelde değerli projelerimizden biri de özel okul inşaatıdır. Bu bağlamda projesini yürüttüğümüz özel okul...