27 / 04 / 2024

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çanakkale Projesi inşaat sözleşmesinin imzalanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasının onaylanmasına ve iki şirket arasındaki sözleşmenin onaylanmasına karar verdi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim kurulu'nun 10/06/2022 tarihli toplantısında,

- Çanakkale İli, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mah. 175 Ada 3 no.lu Parselde kayıtlı gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1.750.000.-TL + KDV bedel ile, Kazımdirik Mah.Üniversite Cad. N72 E Bornova/İZMİR adresinde mukim Ru İnşaat Yapı San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne yaptırılmasının onaylanmasına ve

- Şirketimiz ile Ru İnşaat Yapı San. Ve Tic. Ltd. Şti. arasında akdedilecek zemin iyileştirme ve kaba inşaat işleri sözleşmelerinin bu kapsamda tanzim ve imza edilmesine ve sözleşmenin hüküm ve şartlarının onaylanmasına, katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön