19 / 04 / 2024

Atakent Üç'ün kaba inşaatının yüzde 94'ü tamamlandı! 6 ay önce teslim! 227 bin TL'ye!

Atakent Üç'ün kaba inşaatının yüzde 94'ü tamamlandı! 6 ay önce teslim! 227 bin TL'ye!

Atakent 3 'ün kaba inşaatının yüzde 94 'ü tamamlandı. Proje diğer Avrupa Konutları projeleri gibi teslimat için belirlenen tarihten 6 ay önce Temmuz 2012 'de sahiplerine teslim edilecek. Projedeki konutların fiyatları 227 bin TL'den başlıyor...



Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları 'nın son projesi Atakent 3 'ün yapımı hızla sürüyor. Geldiği nokta itibarıyla Türkiye 'nin en hızlı ilerleyen projesi olan Atakent 3 'ün kaba inşaatının yüzde 94 'ü tamamlandı. Proje, bir Avrupa Konutları klasiği olarak teslimat için belirlenen tarihten 6 ay önce Temmuz 2012 'de sahiplerine teslim edilecek.

Konutta kalitenin ve güvenin markası olan Avrupa Konutları 'nın son projesi Atakent 3 'ün inşası tüm hızıyla sürüyor. Yapımına Ocak ayında başlanan projenin kaba inşaatının yüzde 94 'ü tamamlandı. Atakent 3 yapım hızıyla Türkiye 'nin en hızlı ilerleyen projesi oldu. Projeden ev alanlar bir Avrupa Konutları geleneği olarak evlerine planlanan tarihten 6 ay önce kavuşacak.
 
Atakent 3 'ün yatırımcısına yüzde 50 oranında değer kazandırmasını beklediklerini söyleyen Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman çetinsaya şunları söyledi:


Avrupa Konutları olarak inşa ettiğimiz projelerimiz bugüne kadar yatırımcısına yüksek getiri kazandırdı.

 Atakent 3 'ü inşa ettiğimiz Halkalı 'da 544 yataklı Devlet Hastanesi hizmete girdi , Doğa ve Eğlence Parkı 'nında (Tema Parkinşasına yakın bir zamanda başlanacak olması nedeniyle yeni cazibe merkezi haline gelmesi projemize değer katıyor. Ayrıca Atakent 3 içinde iki yüz yataklı ve 4 yıldızlı otel ve alışveriş mağazalarının da   yer alacak olması, projeyi yatırımcılar için avantajlı kılıyor ”.
 
Yeni cazibe merkezi Halkalı 'da inşa edilen Atakent 3 'te 1+1 'den 4+1 'e kadar değişik konut tipleri yer alıyor. 1+1 'lerin 227.000 TL, 2+1 'lerin 323.000 TL, 3+1 'lerin 384.000 TL ve   4+1 dairelerin   489.000 TL 'sından başlayan projede yüzde 25 peşinat koşuluyla, 12-60 ay arası yüzde 0,99 faizle ya da 60-120 ay yüzde 1,01 faizle ödeme seçenekleri bulunuyor.

Atakent 3 projesi satış sonrası hizmetler ve uygun aidatlarıyla da dikkat çekiyor. Konut sahiplerine 18 ay boyunca   elektrik tesisatından boyaya kadar her türlü konuda   destek veren projenin aidatları da metrekare başına yaklaşık 1 TL olarak belirlendi.

Atakent 3 'te 4 adet açık   yüzme havuzunun yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları ve 4 yıldızlı otel bünyesindeki kapalı ve açık yüzme havuzu,fitness center, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler bulunuyor.

193 bin metrekare toplam arsa alanı üzerine inşa edilen Atakent 3 projesinin 162 bin metrekarelik kısmı peyzaja, 17 bin metrekarelik kısmı göletler ve havuzlara ayrıldı. Bahçeler, göletler ve şelalerden oluşan site içi peyzajın yanı sıra projenin hemen yanında 43 bin dönümlük bir korunun da yer aldığı Atakent 3, mavi ve yeşilin bütün tonlarını bir araya getiriyor. Mimarisinde moderniteyle geleneği buluşturan Atakent 3 'te, Sultan II. Abdülhamit döneminde Kayseri 'de inşa edilen tarihi Kayseri Saat Kulesi 'nin bir benzeri de inşa ediliyor.

Yaklaşık 3.500 adet açık ve kapalı otopark alanı ile araba park etmek sorunu ortadan kalkarken ve 7/24 güvenlik ve kamera sistemleri ise yaşamı kolaylaştıran diğer unsurlar olarak göze çarpıyor.

TEM Otoyolu 'na beş dakika, havalimanı ve E-5 Otoyolu 'na 10 dakika mesafede yer alan Atakent 3,  Marmaray  Projesi 'nin devreye girmesiyle beraber Taksim ve Maslak 'a yarım saat, Kadıköy ' 1 saatte ulaşım sağlanabilecek.

444 0 380

 http://www.avrupakonutlari.com.tr/atakent3/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön