23 / 04 / 2024

Atakentevleri projesinden ev alanlar brunchta buluştular!

 Atakentevleri projesinden ev alanlar brunchta buluştular!

Ataseven İnşaat’ın Batıkent’te hızla yükselen Atakentevleri projesinden ev alanlar ve ev almayı düşünenler geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen brunch’ta bir araya geldi



Ataseven İnşaat’ın Batıkent’te hızla yükselen Atakentevleri projesinden ev alanlar ve ev almayı düşünenler geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen brunch’ta bir araya geldi. Keyifli saatlerin yaşandığı organizasyonda komşular önceden tanışma imkanı buldu. Projeye ilgi gösterenler örnek daireyi gezdiler. Lezzetli ikramlar için uzun kuyrukların oluştuğu kahvaltıda, birbiriyle kaynaşan komşular proje hakkında sohbet etme imkanı da buldu. 


Atakentevlerinde hayat 2013’de başlıyor. 

İki etaptan ve toplam 348 konuttan oluşan Atakentevleri’nin, doğa ve konforu birleştiren bir konut projesi olduğunu söyleyen Ataseven Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, “Sosyal donatılarıyla son derece zengin olan bu projede sadece konut değil, eski komşulukların canlanabileceği bir yaşam alanı sunmak istedik. O nedenle sosyal alanlara çok önem verdik. 2013 bizim için önemli bir yıl olacak. Nisan 2013’te konutlarımızı ev sahiplerine teslim etmeye başlayacağız. Oturumlar başlayıncaya kadar benzer organizasyonları devam ettireceğiz. Böylece konut sahipleri daha taşınmadan birbirlerini tanıma fırsatı yakalayıp güzel dostluklar kurabilecekler. Umarız Atakentevlerinden ev alanlar burada çok huzurlu günler geçirir” dedi. 




Geri Dön