26 / 04 / 2024

Atakentevleri'nde 257 bin liraya 4 oda 1 salon! Yaşam başladı!

Atakentevleri'nde 257 bin liraya 4 oda 1 salon! Yaşam başladı!

Firma: Ataseven İnşaat

Proje: Atakent Evleri

Ataseven İnşaat’ın Batıkent’te inşaa ettiği Atakentevleri’nin ilk etabının teslimi geçtiğimiz hafta yapıldı. Projede peyzaj çalışmaları da bitmek üzere...



Ataseven İnşaatın  Ankara  Batıkent’te inşaa ettiği Atakentevleri’nin ilk etabının teslimi geçtiğimiz hafta yapıldı. Projede peyzaj çalışmaları da bitmek üzere. Anahtarları ile birlikte tapularını alan daire sahipleri yeni yaşamlarına başlamaya hazırlanıyor.  

Konumuyla ve peyzaj düzenlemesi ile bulunduğu lokasyona değer katan Atakentevlerinin yapımı Ağustos 2011’de başlamıştı. Toplam 348 daireden oluşan proje, planlandığı zamanda teslim edilmeye başlandı. Projenin 2. Etabı 2014 sonunda teslim edilecek.  

Son günlerde konut kredilerindeki düşük faizlerin talebi arttırdığını söyleyen  Ataseven İnşaat  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, “Teslimlerin başlaması ve havaların ısınması ile birlikte, talep yoğunlaşmaya başladı. Bir taraftan yoğun günler geçiriyoruz, diğer taraftan projeyi söz verdiğimiz tarihte teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gayrimenkul sektörü tamamen güvene dayalıdır. Güvenli bir bina yapmak, zamanında teslim etmek güvenilir bir marka olmanın ön kuralıdır. Bununla birlikte müşterilerinizin de beğenilerini sunması doğru yolda olduğunuzun ifadesidir.” diye konuştu.

Doğa ile iç içe

Atakentevleri, yeşilin gitgide azaldığı Ankara’da, yeşil alana geniş yer ayırmasıyla diğer projelerden farklılaşıyor. Yürüyüş-koşu parkuru, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, hayvan çiftliği, meyve bahçeleri ve çocuklar için oyun alanları ile doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. 

Lokasyonuyla şehir yaşamının imkanlarından doyasıya yararlanmanızı sağlarken, şehrin kargaşa ve gürültüsünden uzakta, doğal dokusuyla dingin bir hayatın kapılarını aralıyor. 


Telefon: 0312 479 22 82

Web Adresi: www.atakentevleri.com


projeye sor



Geri Dön