26 / 04 / 2024

Ataköy Marina AVM geliyor!

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..



Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş., Bakırköy'ün Zeytinlik Mahallesi'nde planladığı Ataköy Marina Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi için kolları sıvadı. Toplam 715 milyon 945 bin TL'ye mal olacak Ataköy Marina AVM projesinin bir kısmı dolgu alanı üzerinde yer alacak.

Proje açık ve kapalı yeme-içme ve alışveriş alanları, kültür-sanat galerisi, spor merkezi, bowling salonu, buz pisti, sinema ve tiyatro salonları, oyun alanları gibi çeşitli hobi ve eğlence alanları, temalı peyzaj ve orman alanları, 1.500 kişilik çok amaçlı salon, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklardan meydana gelecek.

Ataköy Marina AVM geliyor!

Proje kapsamında yapılacak Alışveriş Merkezinin zemin kat dahil maksimum 3 katlı olacak şekilde toplam 431 bağımsız bölümden oluşacak. Alışveriş Merkezinin toplam inşaat alanı 429 bin 576 metrekare olarak belirlendi.

Yatay yapılaşmanın esas alındığı Alışveriş Merkezi projesi kapsamında zemin kat dahil maksimum 3 katlı ve bodrum katların bağlantılı olduğu toplam 27 adet blok yapılacak. 

2013'te hizmete açılacak

Ataköy Alışveriş ve Yaşam Merkezi Projesinin, inşaat çalışmalarına 2019 yılı son çeyreğinde başlanılması, 2023 yılı son çeyreğinde kullanıma açılması planlanıyor.

Ataköy Marina AVM geliyor!

Ataköy Marina AVM geliyor!

Ataköy Marina AVM geliyor!

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön