24 / 04 / 2024

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.



Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Atakule yatırım süreci hakkında açıklama yaptı. 

Atakule Alışveriş Merkezi nin kulesi hizmete açılıyor!

Tadilatı bitti

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa sürecinin tamamlanarak 29 Ekim 2018 tarihinde faaliyete geçmesini müteakiben kule bölümünün kiralanması ve faaliyete geçmesi için çalışmalara başlanmıştı.

Kule bölümünün teknik altyapısı tümüyle yenilenerek, kiralanan bölümlerin kiracıların kullanım amacına uygun hale getirilmesine yönelik tadilat ve tefrişat işlemleri tamamlandı. 

Onay süreci tamam

Kule bölümüne ait seyir terasının ve kiracıları tarafından işletilecek bölümlerin faaliyete geçirilmesi doğrultusunda, gerek şirket gerek kiracılar tarafından ilgili yasal mevzuat hükümleri uyarınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı temini amacıyla ilgili resmi makamlara gerekli başvurular yapıldı ve onay süreci tamamlandı.

Kulesi açılıyor

Bu kapsamda, Atakule Alışveriş Merkezi'nin gerek alçak kütlesine, gerekse kule bölümüne ilişkin tüm yatırım harcamaları tamamlandığı ve ruhsat onay sürecinin tamamlanmasını müteakiben kule bölümünün de faaliyete geçeceği açıklandı. 

Atakule Alışveriş Merkezi nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimize ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa sürecinin tamamlanarak 29/10/2018 tarihinde faaliyete geçmesini müteakiben kule bölümünün kiralanması ve faaliyete geçmesi için çalışmalara başlanmış olup, kule bölümünün teknik altyapısı tümüyle yenilenerek, kiralanan bölümlerin kiracıların kullanım amacına uygun hale getirilmesine yönelik tadilat ve tefrişat işlemleri tamamlanmıştır. Kule bölümüne ait seyir terasının ve kiracılarımız tarafından işletilecek bölümlerin faaliyete geçirilmesi doğrultusunda, gerek Şirketimiz gerekse kiracılarımız tarafından ilgili yasal mevzuat hükümleri uyarınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı temini amacıyla ilgili resmi makamlara gerekli başvurular yapılmış olup, onay süreci devam etmektedir. Bu bağlamda, Atakule Alışveriş Merkezi'nin gerek alçak kütlesine, gerekse kule bölümüne ilişkin tüm yatırım harcamalarının tamamlandığını ve ruhsat onay sürecinin tamamlanmasını müteakiben kule bölümünün de faaliyete geçeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.


Geri Dön