19 / 04 / 2024

Trump Cadde Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında açıldı!

Trump Cadde Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında açıldı!

Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında yer alan ve konsepti İzzet Çapa'ya ait olan Trump Cadde önceki akşam bir partiyle açıldı. Farklı konsept ve mimarisiyle ön plana çıkarılan Trump Cadde'nin açılışına bir çok ünlü katıldı...



Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında yer alan ve konsepti İzzet Çapa'ya ait olan Trump Cadde önceki akşam bir partiyle açıldı. Farklı konsept ve mimarisiyle ön plana çıkarılan Trump Cadde'nin açılışına Doğan Holding Onursal Başkam Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Doğan T V Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve eşi Yandex Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın da aralarında olduğu iş, sanat ve basın dünyasından pek çok isim katıldı. Geceye katılan gazeteciler arasında Eyüp Can, Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Ayşe Arman, Ahmet Hakan; gösteri dünyasından Hande Ataizi, Seren Serengil gibi isimler vardı. 


'Çarşı içinde çarşı' Açılış partisinde davetlileri Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ve İzzet Çapa karşıladı. 2 bin 500 metrekarelik üstü açık bir alana kurulan Trump Cadde'de markalar konteynerlerde hizmet veriyor. Konteynerlerda dünyaca ünlü grafiti sanatçılarının çalışmaları yer alıyor. 


İzzet Çapa, Trump Cadde'nin anlatılacak bir yer olmadığını belirterek, "Görülmesi gereken bir alan. Türkiye'de yapılmamış çok farklı bir konsepti açıyoruz. 17 restoran, sekiz butik ve alışveriş alam var. Ayakkabıcısı da var şekercisi de" diye konuştu. Trump Cadde'yi "Cadde havasında; açık havada sigara içilebilinen, nargilecisi, biracısı, hamburgercisi, kestanesi olabilen çok farklı, alışveAydın Doğan ve eşi Sema Doğan da gecedeydi. 


GAD Architecture'in yöneticisi Gökhan Avcıoğlu ise tasarladığı mekânla ilgili "Bu çarşı içinde çarşı ve çok bildik bir proje aslında. Arastalar, pasajlar, küçük şehirler ya da büyük şehirlerde raslaştıgımız küçük merpenlerle ya da işte koridorlarla, caddelerle birbirine geçen bir küçük çarşı düzeneği. Yukarıda, daha çok alışveriş ertesi veya öncesinde insanlarla buluşmak; biraz gökyüzünü, hayatı, İstanbul'u yaşamak için yapılmış proje" diye konuştu. 


Radikal Gazetesi 


Geri Dön