20 / 04 / 2024

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi!

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi!

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi. Geçmişten geleceğe tüm Ankaralıların kalbinde yer edinen Atakule’nin, bir ay süre ile yayında kalan "Dünya Turu" hediyeli anketi son buldu.



Geçmişten geleceğe tüm Ankaralıların kalbinde yer edinen Atakule’nin, bir ay süre ile yayında kalan "Dünya Turu" hediyeli anketi son buldu. Binlerce kişinin katıldığı ankette, katılımcılar Ankara’nın ve Atakule’nin geçmişlerindeki nostaljisini paylaştı. Hayattaki tercihlerine göre yarışmaya katılanlar arasından seçilecek şanslı, 11 Aralık Perşembe günü Atakule GYO içerisinde gerçekleşecek çekilişle belirlenecek. Kazanan şanslı yanına alacağı bir kişi ile birlikte, Roma, Los Angeles, Honolulu, Capetown ve Bangkok’ta 12 gece 13 gün boyunca doyasıya eğlenme fırsatı yakalayacak. Roma’dan başlayacak dünya turu Bangkok’ta son bulacak. Havalimanından otel transferine, şehir turundan rehberlik hizmetine kadar her şeyin dahil olduğu tur da kazanan şanslı, Atakule ayrıcalığı ile dünyayı keşfetme imkanına sahip olacak.


Eşsiz manzarası, doğa ile iç içe alanları ile yılın en çok merak edilen projesi Atakule, şehrin merkezini dünya ile buluşturmaya devam ediyor.



Geri Dön