26 / 04 / 2024

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.



Ataşehir Belediyesi ilçeyi güzelleştirmek adına yaptığı çalışmalarına devam ediyor. Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde Yarı Kapalı Pazar Alanı hayata geçiriliyor. Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Pazar yerinin 6 bin metrekaresi yarı kapalı pazar alanı olacak.  Örnek Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar alanı genişletilerek Esatpaşa Mahallesi’nde yapılacak kapalı pazar alanıyla bir bütün haline getirilecek


Yeni pazar yeri ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini rahatça yapabilecek. Pazar alanları, kışın kar ve yağmurdan, yazın ise güneşten korunacak.


Ataşehir Belediyesi nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!


Ataşehirliler, yarı kapalı pazar alanında kurulacak semt pazarında sebze, meyve, kıyafet, ayakkabı ve aksesuar gibi ürünlere uygun fiyatlara ulaşabilecek, ihtiyaçlarını konforlu, düzenli ve temiz bir şekilde karşılayabilecekler.


Geri Dön