28 / 03 / 2024

Ataşehir Modern İzmir'de lansman çok yakında!

Ataşehir Modern İzmir'de lansman çok yakında!

Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’in hazırlıkları tamamlanmak üzere. Abdulkadir Gültekin bizzat verdi; ''hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun'' dedi.



2010 yılında Mavişehir Modern markasının temellerini atan Gergül İnşaat, ilke edindiği “özde değil, sözde anahtar teslimi” anlayışıyla tamamlamış olduğu Mavişehir Modern, Mavişehir Modern2, Mavişehir Modern3 ve Mavişehir Modern4’ ten sonra yeni projesi Ataşehir Modern İzmir’ in hazırlıklarına devam ediyor.  

Çevreyoluna ulaşımın 1 dakika olduğu Ataşehir Modern'de süpermarketler, hastaneler ve özel sağlık kurumları, kafe ve restoranlar, toplu taşıma ve bankalar yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. 

Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’ in hazırlıkları da artık tamamlanmak üzere. Duyulduğu ilk günden beri yoğun talep gören proje için müjdeyi Abdulkadir Gültekin bizzat verdi; “hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun”.

Ataşehir Modern, şehir hayatından vazgeçemeyen doğa ile iç içe olmak isteyenler için cazip bir seçenek olacak. Ekim ayı sonu gibi tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulması beklenen projenin önümüzdeki günlerde lansman tarihinin duyurulması bekleniyor.


Web: http://www.atasehirmodernizmir.com/


Geri Dön