18 / 04 / 2024

Ataşehir'de, 11 milyon 500 bin dolara satılık akıllı plaza!

Ataşehir'de, 11 milyon 500 bin dolara satılık akıllı plaza!

Doğuş Grup Emlak, Ataşehir'de yer alan mimari ödüllü, 4 bin 440 metrekare alanlı, akıllı plazayı satışa sunuyor. 5 yıldızlı otel yapılabilecek durumda olan plaza aynı zamanda kiralanabilir



Akıllı plazanın detaylı bilgileri şu şekilde;

Proje de; seçkin, prestijli, yenilikçi,öncü ve örnek bir bina planlaması amaçlanmıştır.

Bina gelecek yıllarda da uzun sürelerle etkili bir Mimari ile tasarlanmıştır.

Akıllı bina altyapısı ve sürdürülebilir tasarım kriterleri öngörülmüştür.

Proje, İstanbul ili,Anadolu Yakası Ümraniye İlçesi ile Ataşehir ilçesi kesişme noktasında Tem otobanının cepe, İstanbul ' da en hızlı gelişen Finans Merkezi Ataşehir,Uydukent bölgesinde yer almaktadır.

İstanbul iç ulaşım yolları ana arterlerine kolayca bağlanan bir bölgededir. Böylece hem Asya hem de Avrupa yakasında her bölgeye kolayca ulaşılabilir.

Güney cephesi,(TEM) E-6 Otoyol Sistemini kullanan yoğun araç trafiği tarafından , özellikle Güney Batı yönünden yaklaşırken çok uzak mesafeelrden gözlemlenebilmektedir.

çevre arazilerin meyilli yapısı da göz önüne alındığında, projenin yer aldığı arsa çevreye göre yüksek arsalardan biridir.

Komşu parsellerde yer alan Ofis Binaları, çoğunlukla 6 veya 7 katlı binalar olarak planlanmıştır.

Projenin komşu parsellerdeki binalardan daha yüksek görkemli olması öngörülmüştür. Böylece çok geniş bir çevreden Binanın, özellikle üst katları rahatça görülebilecektir.

Zemin kat sonrasında, Betonarme ana bina ile birlikte yükselen düşey ulaşım binası, çelik taşıyıcılı ve şeffaf cam giydirme olarak tasarlanmıştır.

Bu şekli ile dünyada bilinen örnekler arasında, 2 farklı taşıyıcının birlikte planlandığı, yenilikçi bir tasarım olduğu bilinmektedir.

Bina tüm katları 2 panoramik asansör ile ve genel apartman holü merdivenleri, geniş 3 kollu ve 2 sahanlıklı prestijli ve şık merdivenlerle balanarak tasarlanmıştır.

Proje Kullanım alanları ve ölçüleri:

Arazi 900 m2 dir.

Bodrum 3 (Herbiri 535m2)

Zemin kat(Giriş 350m2)

Asma kat(225m2)

1.kat(Girişüzeri Teras katlı 350m2)

2-3-4-5-6. Normal katlar(220 m2)

7. Kat (Teraslı kat 220m2)

8. Kat (balkonlu kat 220 m2)

9. Kat(loft –asma kat 185 m2)

Teras-çatı (Cihannüma 185 m2)

Diğer Teknolojik Özellikler

Bu modern bina, akıllı bina alt yapısı özelliklerinin yanı sıra, en gelişmiş ve biri birine entegre olabilecek, kontrol, otomasyon altyapıları, dış aydınlatma sistemleri, geçiş-giriş kontrol sistemleri ve ses – data - görüntü paylaşım sistemleri altyapıları ve diğerleri ile donatılmıştır.

En gelişmiş izolasyon sistemleri ve malzemeleri kullanılması tasarlanmıştır.

Modern binalar ve en iyi örnekler arasında yer almak üzere tüm yeni teknolojilere uyumlu ve en kaliteli malzemeler kullanılabilir olarak tasarlanmıştır.Yapı malzemeleri ve detaylar açısından tümü doğal malzemeler arasından seçilmiştir.

Tüm özellikleri ile en ileri örneklerden olacağı hedeflenmiştir.

SATIşž FİYATI : 11.500.000 USD

KİRALIK FİYATI : 60.000 USD

http://www.dogusgrupemlak.com/

0532 613 80 80
0216 455 35 35


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön