16 / 04 / 2024

Atiye Residence'da bayram kampanyası!

Atiye Residence'da bayram kampanyası!

İstanbul’un kalbinde toplam 108 adet ayrıcalıklı 2+1 konuttan oluşan Atiye Residence bölgede kaliteli bir yaşama merhaba demek isteyen herkesi satış ofisine bekliyor.



Atiye Residence'da Bayram nedeniyle 15 Temmuz’a kadar geçerli olacak yüzde 1 peşinatlı kişiye özel esnek ödeme planları sayesinde aileler yeni yuvalarına kavuşma hayallerini ertelemeyecekler. Kaba inşaatı hızla ilerleyen projedeki daireler, 2017 yılı Aralık ayında sakinlerine teslim edilecek.


Ankara merkezli Has Metal ile DBN Mühendislik’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları HAS – DBN Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul’un parlayan yıldızı Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla inşa edilen Atiye Residence, Cendere aksı üstündeki merkezi konumuyla büyük ilgi görüyor. İstanbul’un iş merkezleri Levent, Maslak ve Mecidiyeköy’ün yanı başında Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla yükselen Atiye Residence bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını cevaplıyor ve yatırımcılarına büyük avantaj sağlıyor.


Atiye Residence’dan Bayram Avantajı


Atiye Residence bölgede kaliteli bir yaşama merhaba demek isteyen herkesi satış ofisine bekliyor. Bayram nedeniyle 15 Temmuz’a kadar geçerli olacak yüzde 1 peşinatlı kişiye özel esnek ödeme planları sayesinde aileler yeni yuvalarına kavuşma hayallerini ertelemeyecekler. Hakan Gümüş: “Atiye Residence, Levent, Maslak, Çağlayan, Kâğıthane hattında çalışanlara kaliteli ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor”


Atiye Residence’ın konumunu değerlendiren HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş; “Atiye Residence, Levent, Maslak, Etiler, Şişli, Çağlayan, Nişantaşı, Taksim (Kağıthane Tüneli) gibi merkezi iş ve yerleşim yerlerinin geometrik ortasında bulunuyor. 2017 sonunda açılacak metroyla birlikte Kâğıthane, her noktadan kolaylıkla erişilebilir bir merkez haline gelecek. Ayrıca, Kağıthane Deresinin ıslahı, çevresindeki rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve kent meydanının tasarlanmasıyla ilgili büyük bir proje devam ediyor. Kâğıthane, bu sayede modern ama tarihten gelen geleneğini de koruyan bir eğlence ve nefes alma mekânına dönüşecek. Mevcuttaki 12 adet A+ ofis binasındaki kullanımın yüzde yüz doluluğa erişmesiyle de, Kâğıthane’deki nitelikli konut ihtiyacı gün yüzüne çıkacak. Atiye Residence, tüm bu ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak, yaşamını bu güzel merkezde yeniden kurmak isteyen sakinlerin günlük yaşamını daha konforlu hale getirmek ve bölgeyi tercih eden yatırımcılara beklentilerinin üzerinde kazandırmak üzere geliştirildi, diyerek projenin çıkış noktalarını aktardı.


Şehrin kalbindeki benzersiz konfor


Atiye Residence, zemin dâhil 17 kattan oluşuyor. Her katta 7 daire bulunuyor. Toplam 108 dairenin yer aldığı projede, daireler 2+1 formatta, 102 m2 alana sahip. Proje kapsamında fitness salonu, çocuk oyun alanı, toplantı salonu ve açık alanda büyük bir basketbol sahası yer alıyor. Ayrıca her dairenin bir araçlık kapalı otopark hakkı var. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedeflenen Atiye Residence; Levent’e 5 dakika, Maslak’a 7 dakika, Çağlayan’a 5 dakika, Şişli’ye 8 dakika mesafede olmasının yanı sıra TEM Otoyolu ile E-5 Karayolu’na olan yakınlığı ve metro dahil toplu ulaşım araçlarının çeşitliliğiyle de ulaşım açısından birçok avantaj sağlıyor.




Web: atiyeresidence.com



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Ankara merkezli Has Metal ile DBN Mühendislik Kağıthane'de hayata geçirdikleri Atiye Residence projesinde ev sahibi olmak isteyenlere bayrama özel 15 Temmuz'a kadar geçerli olacak yüzde 1 peşinatlı kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuyor. Zemin dahil 17 kattan oluşan Atiye Residence'ta her katta 7 daire bulunuyor. 


Toplam 108 dairenin yer aldığı projede, daireler 102 metrekare alanda 2+1 formatında inşa ediliyor. 70 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçen projede kaba inşaatın hızla ilerlediği, dairelerin sakinlerine 2017 yılı Aralık ayında teslim edileceği belirtildi. 


Habertürk 


Geri Dön